Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstałem się z nią bo ma inne priorytety i naciska

Polecane posty

Gość gość

Witam Rozstałem się z dziewczyną ze względu na to że uświadomiliśmy sobie że każdy ma inne priorytety. Ona chce mieć dziecko bo mówi że właśnie przekroczyła trzydziestkę i to ostatni moment,etc, a ja teraz nie, bo po prostu nie bardzo mam warunki i nie stać mnie na dziecko. Mam 33 lata, stałą pracę ale nie zarabiam wiele - jakieś 2000 netto. I ledwo mi starcza żeby się samemu utrzymać (nieraz muszę dorabiać 300-400 zł/mc żeby się zmieścić w opłatach). Ona pracuje i zarabia jakieś 1500 zł. Mieszkania nie mam jeszcze (mogę wynająć ale to bez sensu trochę) I teraz jakbyśmy mieli się utrzymać za to, to trochę lipa. Nawet nie mamy gdzie mieszkać (tzn. moglibyśmy u niej - bo dom duży dwupiętrowy lub wynająć). Poza tym ja jej nie kocham (zresztą ja w takie bzdury nie wierzę). Poza tym, powiedziałem jej (prawdę) że się zapuściła (przytyła znowu z 8 czy 10 kilo). To się obraża...Ok jak też nie wyglądam nie wiadomo jak ale czy coś jest złego jak chce jej uświadomić że wygląda źle i powinna o siebie zadbać? Dlaczego baby są takie głupie i roztrzepane? W ogóle nie myślą...No dobra zrób se dziecko, tylko z czego utrzymasz tępa dzido, skoro ledwo ci na własne 4 litery starcza...Ja potrzebuję aby kobieta była zaradna i potrafiła o siebie zadbać. Nie była tępą dzidą i miała w życiu jakieś ambicje troszkę większe niż tylko posiadanie dziecka...A najlepiej jak babka ma pasję i się jej oddaje. A nie taka głupia dzida...

Gość gość
a ty jakie masz pasje? z tego co napisales to tez srednio ogarniety jestes skoro w wieku lat 30 zarabiasz 2 tys.... Zacznij moze od siebie. Sam jestes gołod***ec a wymagania stawasz...

Gość gość
a jaką pasję i urodę może miś panna, która sypia z takim cieciem? no weź chłopie nie szalej z tymi marzeniami

Gość gość
popieram, naprawdę tępa dzida skoro che mieć dziecko z jakimś nieudacznikiem, co ta presja społeczna jeszcze robi z kobietami...zero wymagań byle nie srał pod siebie

Gość gość
też bym żarła jak świnia z rozpaczy ze mogę zajść w ciążę i do końca życia się upier..ić z takim gościem

Gość gość
No pięknie mówisz o swej kobiecie. Dobrze, że jest już byłą. Opisałeś sytuację finansową i jest to oczywiście ważne, ale to tylko otoczka. Głownym powodem był brak miłość do tej kobiety. Uwierz, że są pary, które mimo podobnych zarobków jakoś potrafią założyć i utrzymać rodzinę. Może dlatego, że scala ich miłość, która jest podstawą...

Gość gość
głownym powodem jest to ze to zwykłe prowo, ale czemu się nieponabijać z leszcza

Gość gość
inne wybory masz równie celne? chyba tak, bo skąd by była ta frustracja...

Gość gość
gdybym miala takiego goscia jak ty tez bym sie tak zapuscila :P

Gość gość
Nie za dużo tych dzid ??? To takie wasze związki , po prostu beznadziejne. Bez miłości i wspólnych zainteresowań. Jak tam ma wyglądać życie z kimś to ją dziekuje. 60 letnia singielka to wcale nie jest zły pomysł.

Gość gość
Moja sytuacja finansowa jest jaka jest. I jakieś pieprzenie i zarzucanie mi że jestem mało ogarnięty są bezpodstawne. Na razie tyle zarabiam i na pewno będę chciał to zmienić. Ale póki co taką mam sytuację finansową. U mnie w regionie to i tak nieźle bo to polska wschodnia i tutaj dobrze jak wogóle któś ma pracę...ale mniejsza o zarobki. Tylko właśnie przez takie wypowiedzi to wychodzi na to że co druga głupia dzida szuka frafjera do którego przyjdzie "na gotowe" i najlepiej żeby to on utrzymywał tę głupią dzidę itd.. Ciekawe która głupia dzida dorobiła się własnego domu/mieszkania w wieku 30 lat bo na pewno są to nieliczne jednostki...

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak miłość. Kobieta chcę mieć dziecko, bo wie, że jej latka lecą, i myśli tylko o własnej dupie, żeby mieć dziecko, jak każda kobieta. Jak nie chcesz mieć dziecka, to się nie zmuszaj autorze, niech pójdzie do laboratorium po nasienie i niech jej wstrzykną w macicę. Nie marnuj życia dla baby, jak cię nie stać. Zresztą żyj dla siebie. Kobiety to egoistki, chcą mieć tylko dobrze dla siebie, mierzą dupą wyżej, niż ją mają. Olej głupią dziwkę.

Gość gość
"Nie ma czegoś takiego jak miłość. Kobieta chcę mieć dziecko, bo wie, że jej latka lecą, i myśli tylko o własnej dupie, żeby mieć dziecko, jak każda kobieta. Jak nie chcesz mieć dziecka, to się nie zmuszaj autorze, niech pójdzie do laboratorium po nasienie i niech jej wstrzykną w macicę. Nie marnuj życia dla baby, jak cię nie stać. Zresztą żyj dla siebie. Kobiety to egoistki, chcą mieć tylko dobrze dla siebie, mierzą dupą wyżej, niż ją mają. Olej głupią dziwkę." Dzięki. Zgadzam się właśnie z tym wpisem. Moim zdaniem baby właśnie myślą przede wszystkim o swoich 4 literach i jeszcze mają pretensje o mały stan posiadania partnera. A co sama osięgnęłaś jedna z drugą? A jak się okazuje to większość tylko szuka faceta żeby go wykorzystać, złapać na dziecko i niech utrzymuje...

Gość gość
Skoro jak na Polske wchodnią zarabiasz "dużo" bo az 2 tyś to Twoja kobieta tym bardziej (1,5 tyś):) Poza ty sam jesteś tępy, nierozgarnięty i zwyczajnie maluczki skoro byłes z tępa dzidą, której nie kochałeś, nie podobała Ci się i uważałes ją za idiotkę :) 33 lata na karku, bez mieszkania, bez dobrej pracy i żadnych perspektyw :) Gratulacje wielki człowieku :D

Gość gość
A co Ty osiągnąłeś autorze ?! Nieudaczniku przyjrzyj się sobie !

Gość gość
Kobiety jadą na autora, chociaż same wiedzą, jakie są płytkie, albo w ogóle o tym nie wiedzą. MIłość to jedna z wielkich bzdur, które wciskane są społeczeństwu. A jest to zwykły hormon, który uderza w organizmie człowieka. Miłość to tzw hormony, które wytwarzają się, gdy jesteśmy po jakimś tam wrażeniem, a potem to spada. Głupie babska, myślące tylko o swoich dupach, a jedyne co potrafią, to pluć jadem trucizny, oczerniając, ze to wszystko wina facetów, a nie ich samych. Przy małych zarobkach lepiej żyj dla siebie, ogólnie to byś zapierdalał na nią, ona by się pewnie poświęciła dziecku, a ty byś musiał na nią zaiwaniać, za marne grosze.

Gość gość
Jakieś zranione męskie serduszko się odezwało ;-) Dziecko pierwsze miejsce zajęło i takie nieszczęscie ? Jacy faceci są płytcy, egoistyczni i infantylni to się w głowie nie mieści !

Gość gość
"Skoro jak na Polske wchodnią zarabiasz "dużo" bo az 2 tyś to Twoja kobieta tym bardziej (1,5 tyś)usmiech.gif Poza ty sam jesteś tępy, nierozgarnięty i zwyczajnie maluczki skoro byłes z tępa dzidą, której nie kochałeś, nie podobała Ci się i uważałes ją za idiotkę usmiech.gif 33 lata na karku, bez mieszkania, bez dobrej pracy i żadnych perspektyw usmiech.gif Gratulacje wielki człowieku smiech.gif" I co tutaj mo do rzeczy moja sytuacja materialna? Właśnie dlatego, że uważam że nie mam warunków finansowych to nie chce mieć teraz dziecka. A ty co masz? Pochwal się... Bo ja wg ciebie nie mam nic... i ok. I tak, nie mam mieszkania bo nie jestem na tyle głupi żeby ładować się w 30 letni kredyt. A ty się pochwal co ty masz i do czego doszłaś? Ja mam słabą pracę (za 2 tysiące netto), jakieś tam oszczędności - 50 tysięcy, samochód, motor i nie mam mieszkania.. A ty co masz? Pochwal się....

Gość gość
A i jeszcze jedna sprawa. Przecież ja swojej (byłej już) nie zarzucam że mało zarabia itd i że nie ma jakiś osiągnięć! Gdzie ja tak pisałem?? Chodziło mi o to, że po prostu ja nie chce mieć dziecka teraz bo uważam że nie stać mnie a ona swoje że już jej latka lecą itd. I o to mi chodzi... A wy tutaj dzidy od razu mi zarzucacie niewiadomo co...

Gość gość
Nie marnuj życia dla baby, jak cię nie stać. Zresztą żyj dla siebie. Kobiety to egoistki, chcą mieć tylko dobrze dla siebie, mierzą dupą wyżej, niż ją mają. Olej głupią dziwkę. idź powiec matce, matko ty głupia dziwko, byłaś egoistką która mierzyła tylko dupą i żerowała na tatusiu.Bo to przecież też tylko durna baba jak wszystkie. Jak przeżyjesz to będziesz tu mógł dalej pisać te bzdury

Gość gość
Mam 36 lat, męża, dziecko, dobrą pracę ( o dziwo równiez we wchodniej Polsce :D)2 samochody i 110 metrowe mieszkanie. Mąż ma firmę na wszystko zapracowaliśmy razem wspólnie. Coś jeszcze chcesz wiedzieć ? :):)Ogarnij się "mężczyzno"

Gość gość
znasz jakieś inne słowo na określenie kobiety niż dzida? fakt ze jesteś z Polski wschodniej to już jest pewne obciązenie prowincjonalnym i ruskim prymitywem, ale po co to tak publicznie ujawniać. Nawet na wsiach ludzie czasem potrafią się zachować na przyzwoitym poziomie, próbuj chłopcze może ci się uda wyjść z tego poziomu kmiota z prowincji

Gość gość
Jak źle wybieracie to pretensje tylko do siebie. Dla mnie samodzielność i samowystarczalność to podstawa i główny cel w życiu. Nie potrzebuje k..sa do utrzymywania mnie. A dzieci nie lubię.

Gość gość
"idź powiec matce, matko ty głupia dziwko, byłaś egoistką która mierzyła tylko dupą i żerowała na tatusiu.Bo to przecież też tylko durna baba jak wszystkie. Jak przeżyjesz to będziesz tu mógł dalej pisać te bzdury" xx xxx xx Nie raz mówiłem mojej matce. Po coś mnie wydała na ten cholerny świat ? Przez ciebie tylko cierpię, bo przekazałaś mi trochę niewłaściwych genów. Uczyniłaś mi krzywdę. Powiedziała, że za to w przyszłości przeleje mi swoje pieniądze, chcąc zrekompensować mi wiele lat niedoli. Dostanę w spadku sporo pieniędzy, bardzo dużo. Często wykorzystuję swoją mamę. Wszystkie kobiety to egoistki. Nie ma wyjątków.

Gość gość
Nie raz mówiłem mojej matce. Po coś mnie wydała na ten cholerny świat ? Przez ciebie tylko cierpię, bo przekazałaś mi trochę niewłaściwych genów. dzięki , zę to napisałeś, to teraz już wiadomo że jesteś psychiczny. synu tu nie znajdziesz ukojenia, może psychiatra by pomógł

Gość gość
Taaa psychiczny. To fakt życia rzeczywistego. Najlepiej wszystkich wyzwijcie od psycholi, w końcu potraficie wyzywać tylko od gejów, homosi, od desperatów, od pokrzywdzonego. Nigdy nie zostałem jakoś pokrzywdzony przez kobiety. Wystarczy mi obserwacja ich. A zresztą to sobie trochę jaj porobiłem, zresztą nie ukrywam, ze kobiety to egoistki, a matki to osobny temat.

Gość gość
"Mam 36 lat, męża, dziecko, dobrą pracę ( o dziwo równiez we wchodniej Polsce smiech.gif )2 samochody i 110 metrowe mieszkanie. Mąż ma firmę na wszystko zapracowaliśmy razem wspólnie. Coś jeszcze chcesz wiedzieć ? usmiech.gifusmiech.gif Ogarnij się "mężczyzno" NO to ci gratuluję. Ale hmm...to mąż ma firmę nie ty. No niech ci będzie że zapracowaliście razem i tak w miarę ci się powodzi. Nie obraź się bo doceniam twoje osiągnięcia ale takie rzeczy są dla mnie do zrobienia w przeciągu 3-4 lat bez większego problemu. Sam prowadzę teraz jednoosobową działalność gospodarczą oprócz etatu ale dopiero zacząłem i nie mam jeszcze z tego dochodów..a na chwilę obecną po prostu moja sytuacja materialna nie daje mi komfortu na posiadanie dziecka...Takie jest moje zdanie..

Gość gość
Przyglądam się dyskusji i nie wiem dlaczego "jedziecie" na autora. Do autora. Nie pisz na takich forach bo tu tylko siedzą sfrustrowane dewotki, które nie mają nic innego do roboty niż odpisywanie na forum kafeterii. Ludzie którzy naprawdę są zapracowani i coś w życiu osiągnęli (dzięki bardzo ciężkiej pracy) nie przesiadują na takich forach, bo zwyczajnie nie mają na to czasu. Większość tych wpisów to stek bzdur sfrustrowanych ludzi którzy tak naprawdę nic szczególnego w życiu nie osiągnęli a zarzucają autorowi różne rzeczy. To tyle w temacie. Aha, co do kwestii materialnej to zdecydowana większość ludzi nie zarabia kokosów. Bo jakby każdy w Polsce tak świetnie sobie radził, super zarabiał i wogóle to nie byłoby kilku milionów emigrantów i dodatkowo kilku milionów bezrobotnych w kraju...Taka jest prawda. Aha..jeszcze jedno, nie istnieje coś takiego, że ktoś "sam" do wszystkiego doszedł. Czegoś takiego NIE MA. Jasne, papier przyjmie wszystko i można pisać że "doszedłem do czegoś sam itp. itd" tylko że już pomija się to, że dobrą pracę mam dzięki wujkowi, mieszkanie mam bo rodzice dali działkę a babcia przepisała dom, samochód kupiło się z tego co uzbierało na weselu itd....