Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż kupuje filmy i zdjęcia

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj odkryłam,że mój mąż wysyła pieniądze paniom,w zamian za zdjęcia oraz filmy. Czuje straszne rozczarowanie.Czy miałyście podobny problem?

Gość gość
A co jest na tych nagraniach i ile im płaci? Nie dziwię się, że tak się czujesz :(

Gość gość
no z tego co trafilam przypadkowo wynika,ze przelal 80zł za nagie fotki jakiejś lalki z drugieego końca polski. Wysłal jej potwierdzenie przelewu z dopiskiem ... kotku,jak trafisz mi w oko to moze pomyslimy o czyms wiecej :|

Gość gość
Dużo tych fortem dostał? Nie szkoda mu kasy? :O Teraz zdjęci amatorek jest cały internet. A na filmach co jest?

Gość gość
wlasnie nie widzialam filmow,a pojedyncze zdjęcia - ogolnie gola kobieta. Ale wyslal jej potwierdzenie przelewu,wiec raczej nie jest to ściema ;/ Nie jestesmy zamozni,czasem muszę pozyczac kase od rodzicow,a on trwoni na cos,co mozna sobie za darmo poogladac :|

Gość gość
widocznie nie i zal mi cie strasznie :/

Gość gość
ciągle mi opowiada,ze ma malo sexu.Moze nie tak bezposrednio o tym mowi,ale daje mi to odczuc. Ta sprawa teraz z tymi zdjęciami,czy takiemu można zaufać,ze za moment nie pojdzie na sex do prostytutki ;/

Gość gość
a mnie nie jest zal,bo widze jaki kołtun z niego. Ciekawa jestem ile już pieniędzy stracił na te przelewy ;/

Gość gość
Rozczarowanie czujesz? ja bym mu siekierą twarz przyozdobiła a nie jakeis tam rozczarowanie....