Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę jesieni! pomóżcie mi :( depresja

Polecane posty

Gość gość

jesień się zbliża, wiatr, deszcz, chmury, ciemno, zimno... nienawidzę jesieni, bo łapie mnie wtedy totalna depresja. już wczoraj płakałam, że wakacje się skończyły i znów szkoła! nienawidzę jesieni, chcę znów lato. paraliżują mnie te myśli! :( pomocy, jak sobie z tym poradzić. co zrobić, by czas szybciej upłynął?

Gość gość
ja też nie lubię tego g****a za oknem

Gość gość
wymuruj sobie kominek - taki prawdziwy, żeby ogień był, zaopatrz piwnice w dobre wino, a spiżarke w przyprawy, ciepły koc, masa ksiązke, albo filmów, albo i jakiś podnóżek przytulaszczy i całkiem miło da sie jesień spędzić... ja kocham jesień:) mam ją w tym roku cały rok praktycznie hehe

Gość gość
Ja też nie lubię jesieni. ale nie ma się co załamywać, czasami trzeba wziąć sobie trochę wolnego i wyjechać na wakacje, nawet we wrzesniu. Ja sie wybieram tak poza sezonem na odpoczynek na mazury do miejscowości Zgon (http://www.stanicazgon.pl/). Mam zamiar dużo spacerować i odpocząć od zgiełku Warszawy.

Gość gość
Nienawidze jesieni , kocham tylko lato i wysokie temperatury wogóle mi nie przeszkadzają. Mam swój zestwa ziółek , który niweluje moje doły. Dzis jeszcze ich nie parzyłam , ale w najbliższym czasie na pewno zacznę je pić. Zawsze twierdzę ,że w poprzednim wcieleniu musiałam żyć w jakimś ciepłym kraju.

Gość gość
jesien jeszcze nie jest zła, zima gorsza :O

Gość kaśka1111
a ja uwielbiam wręcz kocham taką pogodę jaką przedstawiła autorka tematu w pierwszym poście, nienawidzę upałów, nienawidzę lata, wysokich temperatur, kocham klimat Alaski (chciałabym tam mieszkać)

Gość gość
Uwielbiam jesień, a jeszcze bardziej zimę kiedy pada śnieg. Najbardziej nienawidzę lata i temperatur pow. 25 stopni. Koszmar. Nie da się żyć! Pociesz się tym, że inni cierpią kiedy Tobie jest dobrze i odwrotnie, a jak nie to z depresją udaj się do psychoterapeuty.

Gość gość
ja lubie jesien, taka sloneczna do czasu kiedy liście nie opadna i nie zrobi sie szaro i ponuro. Wrzesien i pazdziernik potrafia byc jeszcze ladne i cieple Chociaz wole wiosne i lato. Najmniej lubie zime choc swieta i sylwester tez maja swoje uroki, ale wtedy dni sa krotkie jest zimno i w ogole :O no ale nic taki mamy klimat, byle do wiosny :)

Gość gość
A ja we wrzesniu wyjeżdzam do Włoch , przedłuże sobie troche lato :)

Gość gość
A ja nie moge sie doczekać zimy, u nas w Kanadzie jak raz śnieg spadnie to leży do kwietnia i każdego wieczora kawa, rozpalony kominek, kot na kolana i książka w rękę, i zapach piernika z piekarnika, a potem do parku na łyżwy a na niebie czasami i zorza sie pojawi, nie ma nic lepszego na tym świecie ;)

Gość gość
Mam nadzieję, że w przyszłości będę miała możliwość mieszkać w kraju w którym nie ma zimy:)

Gość gość
Polska jesień potrafi być piękna, a w tym roku dużo wskazuje na to, ze taka właśnie będzie, a deszcz tez jest bardzo potrzebny, Lubie jesień bardziej niż upalne lato, najgorsze dla mnie miesiące to listopad tak od polowy , grudzień i styczeń ale wrzesień i październik potrafi być piekny

Gość gość
Ja liczę na jeszcze ładną pogodę we wrześniu bo wyjeżdzam lada dzień nad nasze polskie morze. W tamtym roku udało się trafić na tydzień pięknej pogody i nawet się opalić, więc mam nadzieję, że w tym roku w Dźwirzynie będzie taka sama pogoda. Jak nie to zostaje zawsze kompleks hotelowy (http://www.hotelsenator.pl/), ale jestem dobrej myśli ;)

Gość gość
Pomyśl o świętach, choince, prezentach a później szalona impreza na sylwestra. Ja już mam plany. Jadę do Zakopanego, wybrałam nocleg na http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane Jest tam wiele ciekawych i fajnych ofert. Każdy znajdzie coś dla siebie. Już nie mogę się doczekać.