Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalwinaMo

Księgowa Górny Śląsk Tychy

Polecane posty

Gość MalwinaMo

Witam bardzo serdecznie! Czy jesteście w stanie polecić mi jakąś rzetelną, sprawdzoną księgową (może być biuro księgowe) na Górnym Śląsku. Zależy mi na prowadzeniu spraw związanych z firmą od początku do końca, nie chcę początkującej księgowej tylko kogoś z doświadczeniem. Dziękuję za wszelkie propozycje!

Gość gość
Ja znam bardzo dobre biuro księgowe na ul. Zięba 91, może tam się przejdź i popytaj

Gość gość
W Tychach Kucowa jest najlepsza, wszyscy ją znają w kręgach przedsiebiorców

Gość gość
Nie chcesz spróbować poprowadzić swoich spraw samodzielnie? niby księgowa najlepsza, ale można spróbować.

Gość gość
Polecam to biuro http://businesstax.pl/ nic nie będziesz musiała robić...przyjadą do Ciebie, załatwią wszystkie formalności w urzędach...są naprawdę bardzo borzy i z ceną też się dogadasz :)

Gość aldonka808
Pewnie, że mozna probować samodzielnie, ale księgowa zrobi to bez błędów i pięć razy szybciej

Gość olgaolgAA
Ja wybrałam dla swojej działalności usługi pani Teresy Kuc, która jest nie tylko księgową ale również biegłym rewidentem! Z polecenia znajomych, bardzo dobra.

Gość Forumowicz2015
A szukałaś na www.sumiennyksiegowy.pl/tychy/ ? Najlepsza księgowa to taka, która posiada certyfikat, ubezpieczenie, pozytywne opinie, polecenia i rekomendacje od innych firm

Gość gość
Ja mieszkam w Rybniku i korzystam z biura rachunkowego Bilans www.bilans.info.pl z których jestem bardzo zadowolona. Moja znajoma mi ich poleciła i jednak potwierdza się że najlepiej brać z polecenia. Kiedyś miałam księgową ale straciłam do kobiety cierpliwość :-/. Jednak jak więcej osób dba o rozliczenie firmy to jest wtedy większa pewność.

Gość gość
Ja znam bardzo dobre biuro rachunkowe ale w Katowicach na ulicy Bohaterów Monte Cassino 20 m.1 plus.katowice.pl. Biuro oferuję szeroki zakres usług miedzy innymi : księgi handlowe, podatkowa księga przychodów i rozchodów,rejestry vat, ryczałt od przychodów ewidencjonowanych, sprawy kadrowo – płacowe i nie tylko.

Gość Kaśka37
W tych okolicach mogę polecić Gwarant z Bielska Białej - na Śląsku nie mają sobie równych! U mnie w firmie prowadzą księgowość, koleżanka natomiast korzystała z ich usług badania sprawozdań finansowych, które były wykonane bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Jeśli będziesz szukała namiarów podsyłam link: http://biuro-gwarant.pl/

Gość Basia_Wilka
Również korzystam z Gwarantu - są chyba najbardziej doświadczonym biurem rachunkowym w okolicy, więc jeśli szukasz kogoś naprawdę sprawdzonego, to podsyłam namiary: http://biuro-gwarant.pl/

Konkretnego księgowego czy biuro rachunkowe nie znam, ale jak szukasz kogoś z okolic Tychów, to można jeszcze zajrzeć na artykuł o doradcach podatkowych z tych okolic: http://podamto.pl/doradca-podatkowy-w-tychach-gdzie-szukac-jak-moze-pomoc-doradca-podatkowy-w-optymalizacji-podatkowej może coś się nasunie i pomoże. Zawsze też warto poszukać po prostu w sieci.

Gość gość

Z biur rachunkowych z Tarnowskich Gór mogę polecić www.dobrebiuro.eu.