Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paria Kukiza w rozsypce.

Polecane posty

Gość gość

Po niedawnej rezygnacji Mariana Kowalskiego, rezygnują także Artur Zawisza, Krzysztof Bosak oraz rzecznik partii Miłosz Lodowski.

Gość gość
Miłosz Lodowski zrezygnował ze stanowiska rzecznika Ruchu Pawła Kukiza. To już kolejna osoba, która opuszcza muzyka. I kolejny dowód, że projekt "Kukiz do parlamentu" zakończył się porażką. Z nieoficjalnych doniesień wynika, że Lodowski wystosował do Kukiza list. Poinformował w nim o rezygnacji z pełnienia funkcji rzecznika Ruchu. Przesądzona ma być już także całkowita rezygnacja Lodowskiego z zaangażowania w inicjatywę muzyka. "Od trzech miesięcy wszystkie tragiczne i niefortunne decyzje idą na moje konto. Tak odbierają to ludzie, gdy tymczasem kompletnie ograniczono wszelkie moje kompetencje w innych materiach poza faktycznym rzecznikowaniem - czyli dawaniu twarzy i stwarzaniu przykrywki dla tego wszystkiego, co było jednym wielkim chaosem" – napisał Lodowski. "Projekt, w który ja wierzyłem, miał być stworzony przez najwartościowszych młodych antysystemowców - przerodził się w groteskę, ze sporami na podobnym poziomie patologii, co w najgorszych partiach politycznych" - ocenił. Miłosz Lodowski Za skalę niekompetencji, która powstała na skutek amatorszczyzny działań osób przez Ciebie wyróżnianych i wyróżnionych, zapłacę ja. Zawodowo i profesjonalne, rodzinnie i wizerunkowo. Przyjaźń to lojalność, ale i zaufanie. Ale to nie usprawiedliwia nieodpowiedzialności i braku profesjonalizmu. Lodowski to tylko jedna z wielu osób, które przestały wierzyć w powodzenie inicjatywy Pawła Kukiza. Dziś ze startu z jego list zrezygnował Krzysztof Bosak. Wcześniej do rozwiązania komitetu wyborczego wzywał muzyka jego bliski współpracownik Janusz Sanocki. A to tylko pokłosie toczącej się od wielu miesięcy wojny domowej w szeregach ruchu Kukiza.

Gość gość
Że wam się chce czytać o takich rzeczach, analizować i potem pisać na forach:O

Gość gość
A o czym, tobie chce się czytać?

Gość gość
mnie ? o kupach i dewiacjach seksualnych

Gość gość
tematy o kupach są najlepsze