Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orgazm łechtaczkowy czy pochwowy?

Polecane posty

Gość gość
A i chciałam dodać, ze tego moze dokonac tylko facet inteligentny,ktory imponuje intelektem... ktory jest w stanie doprowadzić do orgazmu przysadké mózgowá...

Gość gość
Wow, stanął mi:)

Gość gość
wiesz moje orgazmy też zaczynają się w głowie... i mimo tego, ze łechtaczkowe są intensywne i dokładnie takie jak opisałaś czyli mokre i głośne :)

Gość gość
Chwilo podpisz się. 👄

Gość gość
Akurat to co napisał brunet nie jest do końca prawdą bo ani rozmiar ani ćwiczeń ia kegla nic nie zmienią tego trzeba się nauczyć i to nie zawsze się sprawdza tak naprawdę to prawidłowy orgazm u kobiet ma miejsce przy stymulacji lechtaczki ponieważ ona jest damskim odpowiednikiem penisa natomiast przy silnym podnieceniu można mieć orgazm stymulując pochwe,sutki,lub o***t

Gość gość
Dziekujemy Ci siło wyższa za ten fenomen...😘

Gość gość
Noooo fantazje to wy macie :) jaaaaasnetryska i szaleje buahahaha ale sie usmialam Ale ksiazki dziewczyno pisac mozesz

Gość gość
Co ty powiesz :) Nawet w to nie wierzysz? Zapytaj in spe :);P

Gość gość
-Mam tylko orgazm lechtaczkowy. Która z Was miewa oba, jaka jest różnica między nimi? - jest różnica i tak miewa oba

Gość gość
-Nic z tego, mięśnie trenowane regularnie od lat, orgazmu brak, taka już moja uroda - znam kobietę która umie bez dotykania wywołać u siebie orgazm więc same mięśnie to niewszystko

Gość gość
Ja nigdy mieśni nie trenowałam i nie mam problemów z orgazmami, mogę kilka osób obdzielić :)

Gość gość
łechtaczkowy :D hashnaked.com tutaj będziesz mieć ciągle ;D

Gość gość
Biedne baby, każą mi książki pisać 😭

Gość gość
Masz fantazje to pisz ksiazki erotyki do poduchy zarobisx troche na opisywaniu swoich super orgazmow hehe

Gość gość
Żal mi ciebie biedulko, wiem że to wydaje ci sie nierealne, no cóż... nie jestem w stanie ci tego udowodnić :)

Gość gość
Mnie udowodnij, gdzie mieszkasz?:)

Gość ksiądz12
gość dziś Brunetos, ze swoją wiedzą nt ci/pek , jesteś jak ksiądz, co próbuje pokazać jak powinno wyglądać życie seksualne małżonków. Kobieta mówi że trenuje, ty mówisz że za mało. Małżonkowie mają seks raz w tygodniu, a ksiądz mówi że to za często. x czy facet od razu zostaje księdzem przed seminarium czy przed święceniami jest sporo czasu a i potem różnie bywa, przeciętny ksiądz ma nawet więcej doświadczeń bo nie jest przywiązany do jednej kobiety lewacy potrafią twierdzić że każdy ksiądz to pedofil a jakimś cudem więżą że wszyscy dochowują celibatu

Gość gość
wychodzi na to że kobieta im bardziej napalona i im mocniej się podnieca tym większe prawdopodobieństwo orgazmu pochwowego bo nie potrzeba bezpośredniej stymulacji łechtaczki