Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak szczerze przełożylibyście randkę na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Z powodu pryszcza dość wydocznego? Mogę go zamaskować trochę, ale jest wypukły wiec niestety go i tak będzie widac :( A ten facet wydaje mi sie ,ze bardzo zwraca uwage na wygląd :( Myślicie,ze ten pryszcz moze go zniechecic? To bedzie nasza 3 randka

Gość gość
No wlasnie bo potem on wyjezdza na 2 tygodnie i nie bedziemy sie znow widziec, a teraz 2 tygodnie nie wiedzielismy sie juz z mojej winy... Ale kurde do wieczora mi to raczej nie zniknie :( Moglabym jeszcze to przelozyc na jutro, ale nie mam pewnosci czy on jutro bedzie mogl

Gość gość
Oczywiście że bym poszła. Jak poznałam mojego faceta to miałam problem z trądzikiem i jakoś mu to nie przeszkadało ; ) A co tam jedna kropka. Jak Cię lubi to nie zwróci na to uwagi

Gość gość
Jeśli to duży pryszz to do jutra Ci nie zniknie. Idź.

Gość gość
W którym miejscu ten pryszcz? Zakleiłabym takim małym plasterkiem, okrągłym do ran i powiedziała, że się ukułam dosyć głęboko, gdyby oczywiście o to spytał.

mi zawsze wyskakują pryszcze na brodzie jak mam owulacje ale nie przejmuję się tym, pewnie gdyby wyskoczyło mi 10 to bym się wstydziła ale jeden czy dwa nie zniszczyło by mi randki.

Gość gość
dość duży, może nie ogromny, ale taki czerowny i lekko wypukły. I wlasnie przez to,ze jest wypukły to go całkiem nie zamaskuje :( do jutra może byłby mniejszy, ale też nie mam takiej pewności

Gość gość
Oczyść cere i choć tak do wieczora bez makijazu żeby skóra oddychała, mozesz przemyć spirytusem, a potem zmyć tonikiem , pod wieczor dopiero nałoz troche korektora i juz :) ewentualnie mozesz wystawic troche twarz na slonce czy isc do solarium zeby sie wysuszyl

Gość gość
a i nie wyciskaj go , nie zdrapuj bo bedzie jeszcze gorzej, najlepiej to jak pisalam oczysc twarz zeby nie byla tlusta itd i nie ruszaj go do wieczora

Gość gość
Posmaruj go odrobiną olejku z drzewa herbacianego. Do jutra wysuszy pryszcz i nie powinien być już taki wypukły. No i ponawiam pytanie, w którym miejscu ten pryszcz?

Gość gość
na czole :O na prawie samym środku wiec go nie zamaskuje

Gość gość
Do jutra to juz bedzie za pozno bo jak pisalam randke mam dzis wieczorem, no chyba ,ze przeloze na jutro, ale on sobie specjalnie tak ulozyl czas zeby moc dzisiaj wiec troche glupio by bylo... Kurde, zwykle nie mam wiekszych problemow z cera, a akurat teraz mi wyskoczyl :) jak na zlosc

Gość gość
przezyjesz ;)

Gość gość
A tam idz, pryszcz nie ma wiekszego znaczenia tak naprawdę, jeśli coś ma z tego być, albo nie to pryszcz na to nie wpłynie . Poza tym wiedział Cię juz przecież bez tego pryszcza wiec conajwyzej zwroci uwaga "o cos jej wyskoczylo", ale nie sadze zeby zmienil wtedy zdanie na temat Twojego wygladu

Gość gość
Poza tym pomysl- jakby jemu wyskoczyl pryszcz czy zniechecilo by cie to do niego ? :) no chyba nie, wiec zapomnij o nim najlepiej i idz na to spotkanie

Gość gość
No to naklej plasterek i spróbuj ułożyć włosy tak żeby zasłaniały czoło. Głupio przekładać spotkanie tak w ostatniej chwili z powodu pryszcza. A olejkiem i tak zasmaruj. Potrafi działać cuda.

Gość gość
Ok dzieki, tak zrobie :) Pewnie tak normalnie bym przelozyla spotkanie, ale nie wiedzielismy sie 2 tygodnie to jest raz, a po drugie to on sie wczoraj dopytywal czy sie dzisiaj spotkamy bo tak sobie wtedy ulozy czas zeby miał wiecej czasu, wiec troche glupio by to bylo teraz przekladac na jutro... chociaz jeszcze sie zastanowie ,ale pewnie pojde dzisiaj, zaraz pojde po ten olejek herbaciany

Gość miła jak zawsze
Boszzzz też bym chciała miec takie problemy:( zazdroszcze. Ja rozumie jeszcze temat biore slub i mam wielkiego pryszcza da sie cos z tym zrobic na szybko ale kurde randka i taki problem? ;/

Gość gość
mila jak zawsze- dla mnie ma znaczenie bo to pierwsze randki i chce sie pokazac od jak najlepszej strony, co innego jakby to była randka po roku spotkan to bym sie tym nie przejela

Gość miła jak zawsze
No cóż dla każdego znaczenie ma co innego :) kiedyś zrozumiesz;)