Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego chcą kobiety

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny co sądzice o studencikach czy jesteście nimi zainteresowani? Bo moim zdaniem każdy studencik to c***a. Jedyne co potrafi ten durny studencik to siedzieć w książkach nic innego. Miałem kumpla studencika który skończył prestiżową uczelnię i zna kilka języków obcych ale dla mnie to nic nie znaczy ja poszedłem do zawodówki a potem od razu na do pracy na budowę i zarabiam kilka razy co on w granicach około 5000 zł. Nie znam żadnego języka obcego i nie skończyłem żadnych studiów w szkole też się nie przykładałem a zarabiam dużo i co po co te studia. Pamiętam poszedłem raz do domu tego kumpla studencika on miał fajną laskę powiedziałem żeby przestała się z nim spotykać bo to lamus zacząłem się z nią całować a ten przyszedł i zaczą się pustać to dostał pare razy solidnie po ryju a następnie ****ałem się z jego dziewczyną w jego łóżku. Ha ha ha i na co te studia studia są dobre dla ciot bez jaj.

Gość gość
tirowki i lale z solarium chca takich jak ty, inne wolą studencików, bo lubia sobie inteligentnie pogadać.

Gość gość
Znam ten temat :D ten gnojek wypisywał już te bzdury parę miesięcy temu ps. wolimy studencików :)

Gość gość
Kazdy studencik ma ciula jak pręcik:-P