Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żusia

Boję się, że napływ imigrantów zmieni moje życie

Polecane posty

Gość gość
też mam takie obawy. Mój mąż jest Hiszpanem, ale co to da, ostatnio ktoś pomylił turystów z Malty i zadzwonił na policję, że uchodźcy są na granicy. Bezmózgi dres i prostak nie będzie dopytywał o narodowość i o to czy legalnie pracujesz i płacisz podatki. Tak się rodzi prostacka nienawiść, zaatakuje tylko za ciemniejszy kolor skóry lub akcent... Żałosne jesteście pisząc, że legalnie uczciwie pracujący imigranci wam nie przeszkadzają....no jasne, a cała reszta może być prześladowana tak? Macie zamiar każdego wylegitymować żeby sprawdzić czy aby uczciwie pracuje? Równie dobrze mogę powiedzieć, że mi przeszkadzają nieuczciwi rodacy ciągnący na socjalu. I w ogóle o co to halo. Przez ostatnie lata Polska przyjęła dziesiątki tysięcy uchodźców z Czeczeni, też muzułmanów, jakoś nikt się tym nie przejął...

Gość gość
"nie nie poczujemy swobodnie tak samo jak polaczki wyjezdzajace do uk masowo dlaczego nie wracaja do kraju bo moze sie nie czuja swobodnie wsrod rodakow a co dopiero mowic obcokrajowiec. ..panimaju tepa strzalko?" Ot, przyklad babska zwiazanego z ciapatym. Zawsze jest to baba kiepsko wyksztalcona, prosta, chamska i agresywna. Jaki porzadny, bialy mezczyzna zwiazalby sie z czyms takim?

Gość gość
porzadny bialy mezczyzna?-o czym ty mowisz o jakims gatunku wymarlym heheheh :-) inteligencja nie grzeszysz to fakt

Gość gość
najsmieszniejsze jest to ze polacy to taki dziwny narod ze wszedzie sie pchaja drzwiami ioknami do uk niemiec szwecji bla bla bla i wielkie pany bo ojro rarabiaja albo funciaki a jak ktos chce z innego krsju zyc u nas to ryj rozdarty jak lej po bombie.A wracajcie wszyscy do swoich wiosek zabitych dechami i dojenia krow a nie siedzicie w jukeju i na fejsie wrzucacie ckliwe niby patriotyczne wpisy i linki.Badz patriota i zyj w swoim kraju a nie tam gdzie ci jest wygodniej i dostatniej.Ot wasz patriotyzm pozal sie boze.

Gość gość
porzadny bialy mezczyzna-sterczacy pod sklepem z winem lub w wersji lajt-siedzacy w fotelu z piwkiem i bekajacy i pierdzacy len.Duzo nie stracilam.