Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amadka20

Jak najtaniej wysłać pieniądze z Londynu do Polski

Polecane posty

Gość amadka20

Cześc. Może to jest trochę głupie pytanie ale zastanawiam się jak tanio przelać pieniążki stąd do Polski. Chciałabym trochę wspomóc mamę. Mam w Anglii konto bankowe ale ponoć z konta nie opłaca sie nadawać pieniadze na konto w Polsce bo pobierają bardzo wysokie prowizje. Jakie Wy macie z tym doświadczenia? Możecie podpowiedzieć mi w jaki sposob tanio wysłać kasę?

Gość gość
paypal

Gość gość
transferwise

Gość gość
Easysend Dostałam ostatnio na maila, że mają urodzinową promocję. Przelew Fast, kosztuje 99p (niezależnie od kwoty jaką wysyłasz). Poza tym jeżeli nie masz tam jeszcze konta, to po jego założeniu, pierwszy przelew jest darmowy.

Gość gość
samiswoi

Gość amadka20
A czy przypadkiem na paypal nie ma prowizji pobieranej za wysłaną kwotę ( w sensie od tej kwoty) ? Mam do wysłania 1000 funtów. Nie jest to taka mała suma tak więc boję się,że trochę za dużo mi z niej zabiorą. Czy w tym easysendzie jest opłata 99p bez względu jaką sumę wysyłasz? To wsystko ogarnia się przez internet tak?

Gość gość
Tak, w easysend niezależnie jaką kwotę wysyłasz, opłata zawsze wynosi 99p (do końca września) później 2 funty. Pierwszy przelew jest za free.