Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalem osobiscie bylego mojej dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość

Wlasciwie sluzbowo, bo w pracy i wlasciwie nie zorientowalbym sie, ze to on, gdyby nie jego "asystentka", bylo widac, ze jest czyms wiecej. To wlasnie ona zapytala wprost, czy jestem tym obecnym, pytala co u niej slychac, jak nam sie powodzi itd. On ani slowem nie wykazal zainteresowania a byli przeciez ponad 5 lat razem, rzucil ja bynajmniej nie dla obecnej "asystentki". Opowiedziec jej o tym spotkaniu ? Szczerze mowiac zazdroszcze mu, widac, ze wiedzie mu sie duzo lepiej niz nam. Nie wiem, jakby ona na to zareagowala.

Gość gość
Asystentka ladniejsza, mlodsza od tej Twojej dziewczynyi gul Ci skoczyl ze on bzyka modelke a Ty przechodza, styrana i juz nie taka mloda co ??

Gość gość
dziwne tematy tu czasem zakładacie

Gość gość
Nie chodzi mi o urode i mlodosc tylko o kase. Musialo mu sie w zyciu powiesc i najwidoczniej ma wiecej szczescia niz my. No chyba, ze wygral w Totka, to co innego. Nie wiem jak Wy ale ja zazdroszcze takim ludziom, startowalismy praktycznie z tego samego poziomu i boli, gdy komus udaje sie zajsc wyzej. Ja sie do tego przyznaje, nie zycze mu zle ale przy takich ludziach mozna nabawic sie kompleksow.

Gość gość
Typowa polska zasciankowosc.

Gość gość
Zawsze będą ludzie, którym powodzi się lepiej, lub gorzej od nas. Porównując się staniemy się zgorzkniali lub próżni. Dlatego poprównywanie nie ma sensu.

Gość gość
"Troglodyci zawsze maja szczescie" - oto zdanie mojej dziewczyny.

Gość gość
Naogladala sie "Jaskiniowcow"

Gość gość
Po co jej powiedziales ?