Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brazowa wydzielina 5 dni przed okresem

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie - co to może być? Jest jej niewiele, tyle ile zazwyczaj standardowego śluzu, plami bieliznę - nie przecieka. Pachnie normalnie, lekko kwasnie.

Gość gość
też tak mam od kilku lat, ale mam nadżerkę i lekarz powiedział że to może być od niej

Gość gość
Stosujesz tampony czy nie?

Gość gość
Tak stosuje od zawsze w pierwszych dniach okresu, pozniej juz nie. Bylam teraz na wakacjach2 tygodnie wlasnie swiezo po okresie i bylo ok. Teraz mam dostac w najblizsza niedziele i od wczoraj ta wydzielina sie pojawia na bieliznie.

Gość gość
Nic mnie nie swedzi, nie piecze itp... Przez mysl przeszla mi ciaza - troche poszalelismy z partnerem, ale z zachowaniem srodkow ostroznosci ;)

Gość gość
zrob test, moze to byc ciaza

Gość gość
a może to plamienie owulacyjne? być moze Ci się przesunęła. wyznaczasz ją sobie?

Gość myszka2456
Na początku myślałam że to okres, ale za długo to trwało. Ginekolog zalecił mi aby przez 3 miesiące zastosowała duhapson - reguluje on poziom progesteronu. Na wizycie okazało się również że miałam niewielka infekcję grzybiczą, wystarczyła nystatyna oraz probiotyk dopochwowy invag w celu odbudowy mikroflory. W moim przypadku podziałało fantastycznie bo zaraz zaszłam w ciąże a ten lek też pomaga na początku w jej utrzymaniu. Nie zwlekaj tylko udaj się do ginekologa.

Gość gość
Może być to zwiastun ciąży zrób test :)

Gość gość
Ja tak mam od kilku miesięcy. Wkurza mnie to. Mam dość lekarzy. Nie chce mi się iść znów, po to żeby usłyszeć, że wszystko w porządku. Całe życie to słyszę i co miesiąc umieram z bólu. Marzę o menopauzie.

Gość gość
U mnie również zabarwiona wydzielina świadczyła o nadżerce, na szczęście jest ona niewielka, po ciąży ją usunę. Obecnie jestem w piątym miesiącu, bez problemu zaszłam z nią w ciążę i odpukać na razie nic złego się nie dzieje. Codziennie po umyciu smaruje okolice intymne provag żelem w celu ochrony przed infekcjami moczowo-płciowymi. Żel nawilża i odświeża, do tego jest wydajny i niedrogi. Wybierz się po okresie do ginekologa, warto się zbadać.