Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co chciałyby dostać na urodziny wasze 4 letnie córeczki?

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, chcę kupić i wysłać paczką prezent urodzinowy dla 4-latki, której nie widziałam od roku, więc nie wiem, co by chciała dostać. Jej mamy nie spytam, bo to ma być niespodzianka, mamy kontakt telefoniczny. W zeszłym roku dostała ode mnie dużą pluszową Peppę, bo wtedy lubiła tą bajkę. Nie mam dziecka w tym wieku, doradźcie co jest teraz na topie.

Gość gość
wibrator lub korek analny jeszcze jakies "entelegentne" inaczej pytania?

Gość gość
Polecam zestawy Playmobil, wszystkie czterolatki które znam lubiły się tym bawić, dobre, ale też jakość super. Nie widzisz nawet po zdjęciach jakie mała ma zainteresowania? Może plastyczne, sportowe, muzyczne? Mojemu na urodziny/pod choinkę kupowałam w tym wieku kolejkę elektryczną, dostawał też figurki dinozaurów i książki, do tego zestaw plastyczny taki z farbami, masą solną itd, wszstko się super sprawdziło.

Gość gość
Moja corka uwielbia sie bawic playdo, ma rozne zestawy. To chyba taki bezpieczny prezent bo zwykle dzieci lubia takie plastyczne zabawy. Moze jakis zestaw lego? Zalezy ile chcesz wydac. Moja corka uwielbia Tomka, to jej ulubiona bajka wiec wszystko z tym motywem byloby udanym prezentem. Dowiedz sie, co tamta dziewczynka obecnie lubi. Corka wybrala sobie juz prezent urodzinowy, poprosila o robota i nowa hulajnoge. Takze to bardzo zalezy od dziecka.

Moja marzy o "rowerze z pedałami i dzwonkiem". Play doh już się znudziła, hulajnogą też.