Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem czemu nie podobam sie facetom

Polecane posty

Gość gość

Mam wady ale to jak każdy. Jako dziecko byłam chwalona za wygląd ,teraz rzadko ale nie sądzę żebym bardzo sie zmienila. Modelka nie jestem ale jakaś paskudna też chyba nie. Dbam o siebie, zawsze jakis delikatny makijaż , skromnie ale ładnie jestem ubrana . Mam dość długie wlosy, biust 80C wciecie w talii , cerę bez pryszczY usta większe i ciemniejsza karnacje . Mimo to rzadko ktoś jest .mną zainteresowany. Jak widze z kim prowadzą się faceci pytam sama siebie czy są bardzo wyrachowani czy o co chodzi? O mnie zazwyczaj mówią "nawet fajna". Jestem wrażliwa , czysta ,wszędzie mnie pełno ,z ludźmi szybko nawiązuje kontakty , lubią mnie , ale nie jestem typem imprezowiczki .

Gość gość
daj foto to ci powiem czemu :D

Gość mariola234
po pierwsze miej pewnosc siebie.... po drugie maluj sie tak jak ja ..po trzecie kazdy pewnie cie chce tylko odwagi nie maja....i tyle

Gość gość
Nie malujesz się i nie stroisz.

Gość gość
Bez przesady :) maluje się ale bardziej podkreślam urodę niż zmieniam. Mam ciemną karnacjE malinowe usta więc w takich kolorach , brwi mam ogarniętE wyregulowane ,z natury szerokie i ciiemne rzesy podobnie maluhe tuszem zeby podkreslic tylkO , kobiety mowią że bez makijażU ładnie wyglądam. Ale to kobiety

Gość gość
skad jestes i ile masz lat?

Gość gość
No to musisz zmienić urode, żeby znalezc faceta, coś ich odpycha

Gość gość
Foto chyba niepotrzebne. Przecież codziennie widuje pary i nieskromnie mówiąc dziewczyny wyglądają w większości gorzej ode mnie. Uroda nijaka albo i jej brak ..

Gość gość
Ale jak? Rozjaśnić cerę i wlosy jak Jackson? 20 mam ,z gdyni a czemu pytasz

Gość gość
Ja jestem obcięta na pazia, na mordzie mam blizny potrądzikowe i podrywają mnie tylko żule śmietnikowe którym codziennie daje się bolcować :)

Gość gość
W sumie już pogodzilam się z samotnością, potrafię sobie zorganizować czas , ale czasami idąc ulica widze fajne parki i przykro się robi...albo w zimowe wieczory. Rzadko mnie to dopada bo nie chce być w związku z raku laku jak większość ,dopiero gdy widze szczęśliwe ładne pary coś mnie boli ,czasami czuję lekka zazdrość ... I też to ze lata mi lecą a rówieśnicy już mają jakieś doświadczenia na koncie mnie wkurza...zawsze marzyłam o fajnym związku z facetem który będzie we mnie zapatrzony i ja w niego ale to chyba nierealne jeżeli facet jest już po jakimś związku

Gość gość
pewnie nie kokietujesz ;)