Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie jest od ciągłego utrzymywania dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

chcesz szpilek za 600zł? to daj cos od siebie a nie tylko leżenie jak kłoda podczas seksu hahahah :D

Gość gość
Facetów nie stać na takie rzeczy dla kobietek

Gość gość
mylisz partnerki z prostytutkami dzieciaku

Gość gość
dzieciakiem to ty jestes mendo z 15:08 :D

Gość gość
Facet ma utrzymywać rodzinę czyli dom żonę i dzieci.Wtedy kobieta moze siedzieć w domu i podawac mu obiad sprzatac izajmowac sie dziecmi.Cos za cos.

Gość gość
Nie każda kobieta chce szpilek za 600 zł. Nie każde szpilki w tej cenie są warte tych pieniędzy. A nawet gdyby były i chciałabym je dostać od swojego mężczyzny wolałabym, by kupił mi je w imię uczucia i wdzięczności za wspólnie spędzone miłe chwile a nie za świadczenie usług seksualnych :P udany seks jest bardzo ważny w związku nie tylko dla mężczyzn ale wolałabym, by ewentualne problemy w łóżku były rozwiązywane w nim i nie włączane w inne sfery życia razem...

Gość gość
15:05,przecież ja pracuję,dobrze zarabiam,moze nawet wiecej niż ty,napewno wiecej wiec co sie ciskasz.Co do moich możliwości seksualnych to zdziwił byś sie,niewiem czy jestes w dobrej kondycji fiz.wiec nie cwaniakuj tutaj.

Gość gość
nie moglabym żyć na utrzymaniu faceta.:P

Gość gość
Prostytutki czy "partnerki" to nie ma takiej różnicy tu i tu musisz płacić by coś dostać. Kobiety nie są bezinteresowne. Jak oczekujesz prawdziwej partnerki to licz się z tym, że będziesz całe życie sam.

Gość gość
Nie ważne ile kobieta zarabia może nawet miliony ale skoro a wszystko płaci facet to nie zmienia się nic. Kto płaci na randkach? kto płaci w związku? mężczyzna przeznacza pensje na rodzinę i kobietę a kobieta wydaje tylko na siebie. Dlatego też mężczyźni płacą alimenty na żonę.

"mężczyzna przeznacza pensje na rodzinę i kobietę a kobieta wydaje tylko na siebie" jeśli facet się na to godzi, to chyba mu to pasuje, czyż nie? :P

Gość gość
placa alimenty na żonę tylko wtedy kiedy ona nie osiąga dochodów lub mniejsze od ex męża -doczytaj przepisy dobrze.:P

Gość gość sylwia
Niewazne ile facet zarabia kiedy kobiecie nie daje ani grosza i kobieta na siebie dom i dzieci musi zapracować sama bo inaczej nawet na podpaski nie ma!..W restauracjach ja płace..kino ja płace buty i ciuchy..kurtki, ja kupuję za basen ja płacę.internet i telefon ja płacę...itd itd.Jedzenie też w znacznej mierze ja kupuję i wszystko co do domu trzeba kupić..typu srodki czystosci reczniki szklanki garnki piec czy meble a nawet zmywarkę...kupiłam za swoje.Za wszystko ja płacę i co z tego ze sie nazywa ze on pracuje jak ja z tego i tak nic nie mam..ani dzieci też.Alimenty to sie na dzieci płaci.

Gość gość sylwia
Niewazne ile facet zarabia kiedy kobiecie nie daje ani grosza i kobieta na siebie dom i dzieci musi zapracować sama bo inaczej nawet na podpaski nie ma!..W restauracjach ja płace..kino ja płace buty i ciuchy..kurtki, ja kupuję za basen ja płacę.internet i telefon ja płacę...itd itd.Jedzenie też w znacznej mierze ja kupuję i wszystko co do domu trzeba kupić..typu srodki czystosci reczniki szklanki garnki piec czy meble a nawet zmywarkę...kupiłam za swoje.Za wszystko ja płacę i co z tego ze sie nazywa ze on pracuje jak ja z tego i tak nic nie mam..ani dzieci też.Alimenty to sie na dzieci płaci.Na cholerę takie drogie buty?

Gość gość
15:05,zal mi ciebie,ze na same kłody trafiasz,to dlatego tu piszesz biedaku :P

Gość gość
Aha,leżenie podczas seksu jak kłoda-to byłoby strasznie nudno a ja nie lubie sie nudzić :D

Gość gość
Jestem facetem i powiem jedno: Nie męskie jest by kobieta płaciła na randce, tylko najgorsza c***a wymaga od kobiety by płaciła w restauracji, na zakupach, za kino czy za paliwo.. Z żoną mamy wspólne konto, oboje pracujemy, ona zarabia mniej, głównie dba o siebie i dom, a ja o siebie i o samochód i gdybym za czasów starania się o nią, kazał jej zapłacić za kino to chyba bym się pod ziemię zapadł ze wstydu

Gość gość
gość dziś A teraz napisz ile macie lat i kiedy się zaczęliście spotykać. Podejrzewam, że macie co najmniej 30 lat a to zupełnie co innego. Nie jesteście dzisiejsi. Kiedyś kobiety były w porządku a temat bardziej dotyczy kobiet przed 30 bardziej koło 20/25

Gość gość
18:03 dżentelmen w dobrym wydaniu, i bez ironii :)

Gość gość
Jesteśmy bardzo dzisiejsi, żona niedawno studia skończyła, ja mam 28 lat, ona 3 lata młodsza. Wszystko zależy od tego w jakim środowisku szukasz, ja nie interesowałem się nigdy kobietami które sprawiały wrażenie łasych na pieniądze a pozatym kiedy jest się z kimś blisko to pieniądze kompletnie nie odgrywają roli w związku jeśli ich nie brakuje, a kobieta może tak samo wydać parę stów na pralkę, która służy nam obojgu jak i facet na samochód który również służy obojgu, co prawda żona butów droższych niż 150 zł to nigdy nie kupiła i żadko kiedy dobija do takiej kwoty po prostu z czystego rozsądku, ale ubrań i kosmetyków mężczyzna potrzebuje tak samo jak i kobieta tylko innego rodzaju, ale perfumy, żel pod prysznic czy pianka do golenia i dezodorant to podstawy, a ze kobieta ma być kobietą to musi o siebie dbać bym mógł być z niej dumny a nie wstydzić się i żeby potem inni gadali, że jej pieniędzy żałuję

Gość gość
A wy faceci idąc z dziewczyną patrzcie się na ulicy na inne, takie zadbane i wumalowane i według was to piękne i wartościowe kobiety, a myślicie że kto im daje na ten wygląd??? To nie narzekajcie na swoje kobiety skoro nie dajecie im pieniędzy na to by mogły o siebie zadbać!