Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

dlaczego zazwyczaj kobiety wolą starszych facetów a faceci mlodsze ?

Polecane posty

Gość gość
bo generalnie strszy facet jest ustawiony finansowo i prawie kazda mloda lolitka daje takiemu doopy za prezenty, kase, utrzymanie a wtedy taki gosciu ma sie czym pochwalic przed kolesiami chce by zazdroscili natomiast nie widzi w tym calym cyrku jakim jest zalosnym klownem:D

Gość gość
Zależy tez jaka jest różnica wieku. jednak wydaje mi się, że kobiety wolą facetów starszych od siebie przez to, że Ci w ich oczach wydaja się być bardziej dojrzali choć są też wyjątki.

Gość gość
Bo starsi Panowie sa zaradni, odpowiedzialni, wiedza jak zaspokoic kobietę, maja doświadczenie...

Gość gość
Np.w USA jest dużo par typu kobieta 20 + i facet 40+ Nieraz widziałam jak ładna dziewczyna o twarzy lalki barbie szła z zarośniętym motocyklistą który wygląda jak by był jej ojcem i pchali wózek z dzieckiem.

Gość gość
starsze wola mlodszych

Gość gość
Ja mam 35 lat i wole starszych

Gość gość
ja mlodszych

Gość Raficzek
Ze względu na system wartości... Starsi dojrzali Panowie usytuowani pragną seksu z młodym jędrnym pięknym ciałem...Przecież taka młoda rozpoczynająca zycie kobieta nie dorówna im intelektualnie ani zainteresowaniami... Młode Panie natomiast widzą w starszych Panach oparcie i bezpieczeństwo na życie...Doświadczenie dojrzałość i opiekę pod różnymi względami... Tak mi się wydaje.