Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie kilkudniowej ciąży

Polecane posty

Gość gość

czy to da się odróżnić od okresu??

Gość gość
niestety nie :( jest bardzo duzo poronien w 1 tyg ciązy, czyli tydzien przed planowanym okresem:(

Gość gość
Zgodzę się Masa kobiet nie wie ze była w ciąży, poronienia do 4tc macica wówczas sama się oczyszcza Od 5 tc musi kobieta udać się na łyżeczki wanie

Gość gość
ehh bo tak teraz sobie myślę i przypomnialam sobie sytuacje gdzie dwa lata temu po stosunku z chłopakiem gdzie doszedł we mnie brałam dzień po tym gorącą kąpiel..polewalam się dość mocno ciepłą wodą we wannie jakichs parę minut może z 15 -20 min. i niepamiętam już tak dokładnie czy czasem następnego dnia nie dostalam okresu czy jakoś tydzien.czy dwa po tym...to był jedyny raz gdy skończył we mnie..i teraz się zastanawiam.ciągle czy ja czasem nie poronilam wtedy...ja przy każdej.miesiączce mam skrzepy więc po tym też mi ciężko poznac.. :( zamartwiam się ze mogłam dopuścić do poronienia tą kąpielą wtedy i teraz dziwnie mi.z myślą ze mogłam.być w ciąży kiedykolwiek :( a wiem ze za późno by to w jaki kolwiek sposób sprawdzic a te myśli nie dają mi spokoju

Gość gość
głupie piz/dy hahaha

Gość gość
Mnie okres kiedys spoznil sie 5 dni, a gdy go dostalam to miałam 2 tygodnie bezustannego krwawienia ze skrzepami. Wystraszona poszłam do lekarza a ten mi powiedział, ze to "nic takiego" i prawdopodobnie rozregulowałam sie przez torbiele... przepisał duphaston i wszystko wrociło do normy. Zastanawiam sie czy mogło to byc bardzo wczesne poronienie i on tego nie zauwazył? hmm

Gość gość
2 tygodniowe? eee to coś dziwne żeby tyle czasu był okres ze skrzepami..jeszcze zrozumie tam samo krwawienie albo jakby torbiele pękły i się wydalaly..wgl zbadal cie ?