Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina234

Jestem okropnie niesmiala!

Polecane posty

Gość Ewelina234

W gimnazjum przyzwyczailam sie,ze mam malo znajomych.Praktycznie 2 kolezanki z klasy i to w dodatku takie same odludki jak ja,nie integrowalismy sie z klasa.Wczoraj byl 1 dzien w lo,obiecywalam sobie cale wakacje ,ze wreszcie sie otworze na ludzi i co?Nie znalam nikogo i od wczoraj z NIKIM jeszcze nie rozmawialam.To straszne,bo w klasie jest kilka osob tak jak ja ktore byly z innych szkol i nikogo nie znali,a oni sie zakolegowali juz z cala klasa,nawet jest jeden koles co nie jest jakis ciekawy z wygladu,nikogo nie znal,a lata polowa klasy,gada,smieje sie i chodzi na fajki co przerwe z kims :/ Jak mozna w 2 dni sie tak zakolegowac?Co lekcje siedze sama w pierwszej lawce,w sierpniu zrobili jakis czat na fb grupowy i mnie tez zaprosili,ale oczywiscie nic tam nie pisalam,bo sie wstydzilam,a ludzie tam dniami i nocami od lipca cala klasa pisali(chyba jest z dobre 20000 wiadomosci) i przez to tez pewnie sie poznali :/ Bylo pod koniec sierpnia jakies ognisko zapoznawcze ,zaprosili mnie ale ja sie wystraszylam i napisalam,ze jestem na wakacjach(cale wakacje w domu bylam :() To typowa popijawa i uznalam,ze nie sa na poziomie ,bo chodza tylko by sie nachlac i usunelam sie z grupy.W glebi duszy bylo tak,ze jak widzialam jak wszyscy pisza ze soba jak fajne bylo ognisko,co tam jeszcze oni nir zrobia to zrobilo mi sie smutno i dlatego wyszlam.Dzisiaj podeszly do mnie 2 dziewczyny i chcialy pogadac to zrobilam sir czerwona i po 2 zdaniach powirdzialam,ze ide do toalety. Jest mi strasznie zle,bo z jednej strony nie chce byc samotna i widziec jak cala klasa sie dobrze bawi a z drugiej strony nie potrafie sama ppdejsc i zagadac.

Gość gość
Nie bój się kotku :)

Gość gość
To jak się będziesz r'u'c'h'a'ł'a jak taka nieśmiała jesteś? pewnie nawet będziesz się bała k****a dotknąć albo nago pokazać :o

Gość Ewelina234
przepraszam, ale chyba nie dam rady wam odpisywać, boje się. Jestem nieśmiała! :(

Gość gość
nie sluchaj tych z forum bo tu sporo patoli. mialam tak samo, musisz zaczac rozmawiac z tymi ludzmi, zagadac o czymkolwiek a przynajmniej nie odchodzic jak kolezanki zagaduja pierwsze, zobaczysz szybko dobre efekty.

Gość gość
ladna jestes?

Gość Ewelina234
Dlaczego sobie zarty robicie?Ja naprawde zle sie z tym czuje,okropnie.Dzisiaj na religi kazdy sie przedstawial i powiedzialam pare slow to klasa zaczela mi klaskac,bo "pierwszy raz uslyszeli moj glos" ,ja sie smialam z tego,ale w srodku czulam sie strasznie nieswojo.A rozmowa z 2 dziewczyn wygladala tak: -Czesc,ty jestes ewelina,tak? -Tak -Co tam porabiasz?Podoba ci sie szkola? -A nie wiem -Skad jestes? -Z .... ,sorki musze do toalety. Jak rozmawialam to zaczely mi sie pocic rece i cala sie czerwona zrobilam i dlatego sklamalam,ze ide do toalety :( W dodatku jak szlam dzisiaj do szkoly to rozbolal mnie brzuch i wydaje mi sie,ze od stresu.

Gość Ewelina234
Pisze znowu,bo po tygodniu jest tak samo.Na wf odbijalam pilke z panem,bo nie mialam pary.Cala przerwe stoje i spogladam w podloge z nikim nie rozmawiam.Dzisiaj bylo zadanie w grupach i nic sie nie odzywalam praktycznie i taka jedna dziewczyna z tej grupy(ona jest popularna,ladna i troche wredna) powiedziala do pani,ze nic nie robie i nie komunikuje sie, :( i oni dostali 5,a ja 2.Czytalam swoje zadanie domowr i zrobilam sie czerwona jak burak,jakalam sie ze stresu az klasa sie smiala.Naprawde jestem zalamana,czuje sie samotna i to strasznie :(