Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet chce mnie wrobic w 2 dziecko..

Polecane posty

Gość gość

Uprawialiśmy sex a on mi oznajmił, ze nie wie czy na penisie nie bylo spermy(uprawialiśmy wczesniej sex) ale i tak juz jest za późno. Po wszystkim poprosiłam, żeby więcej tak nie robił bo ja nie chce być w ciąży. Patrzył sie na tv i nie odpowiedział. Powiedziałam, ze nie będziemy uprawiać sexu jak będzie tak robił, na co on zw powinnam iść do lekarza(leczyć siw na głowę). Potem juz wybuchlam i klocilismy sie, następnie on polozyl sie spać i olal moja prosbe o rozmowę. Powiedzial, ze nie zajmie siw dzieckiem bo jest zly. Szlak mnie trafia....

Gość gość
jak ktoś z kim jesteś w związku móiłby cie wrobić w dziecko? on jest niepelnosprawny umysłowo cz małolat, że takie dziecinne zachowanie

Gość gość
jak mozna kogos wrobic w dziecko skoro w ogole sie nie zabezpieczacie?

Gość gość
Bo juz mamy jedno półroczne dziecko, nie możemy sobie pozwolić na następne, a on chce...

Gość gość
Po prostu dzisiaj byl stosunek przerywany...wiem, ze to nie zabezpieczenie

Gość gość
skoro nie mozecie sobie pozwolic to albo przestancie uprawiac seks albo kupcie chociaz gumy. to az taka filozofia?

Gość gość
pewnie to dziecko z wpadki bylo?

Gość gość
Ha ha z facetami to tak zawsze. Powiem jedno musisz sie zabezpieczać sama inaczej nici z sexu. Też miałam takiego fenomena dopóki mu sie nie odziało tzn nie stoczyliśmy boju o "miłość" łóżkową bo ja nie moge stosować antykoncepcji. Było ciężko ale dało się to i tobie się uda.