fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 i ile macie lat? co robocie poza siedzeniem na necie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 193 Napisano Wrzesień 2, 2015 ja mam 31 lat , nigdy nie pracowałem i nie byłem w urzedzie pracy , mieszkam z rodzicami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIEDOROZWINIĘTY NIEDOROZWÓJ Napisano Wrzesień 2, 2015 Ja:) I dobrze mi z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 macie konta na portalach randkowych? szukacie partnera? :) ja mam na kazdym chyba mozliwym czesto sie loguje mimo ze nie odpisuja to nie tarce nadzieji:) oczywiscie cale zycie na bezrobociu "mam jeszcze czas na prace" :) 30lat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 prawictwo pospolite ty jestes na kafe tak samo dlugo jak ja albo i dluzej .pamietam cie, bedzie juz z 8lat co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2015 Dorabiam na czarno mieszkam z rodzicami i nigdy nie miałam faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 mysle ze pravik24 przemek jest najwiekszym z nas nieudacznikiem,mieszka w starej drewnianej budzie z matka alkoholiczka,myje sie w misce grzeje wode w garczku na kuchni itd super biedak nieudacznik ,przemo jesli to czytasz daj wiecej fot tej nory twojej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 gosc 17:26, ile masz lat? jestes brzydka i otyla moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2015 Mam 25 lat i mieszkam ze starymi i babka. Mamy śpiący się dom 3 pok z kuchnią i 1 łazienka. Nie mam prywatności, spokoju. Zarabiam 2 tys plus raz na kwartał 1500 czyli jakieś wyjdzie średnio 2,5 tys. Nie starcza mi bo szef płaci z poślizgiem, Spłacam kredyt 700 zł. Brak faceta, jestem brzydka, brak jakichkolwiek perspektyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 dobrze wiedziec ze jest nas wiecej,jak widac mozna pracowac i tez mieszkac z rodzicami hehe,oj niema to jak u mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 wspaniale,no inni zglaszac sie! ,szkoda ze pravik24 sie nie odzywa... jego zycie to niezle bagno aczkolwiek slyszalem ze ta zgnita szopa to nie jego lecz dziadka...kiedys pojade tam i sie dowiem adres mam,jak to na fana przystalo,ciekawe czy jeszcze stoi czy juz spychacz byl... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek121212 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 19 lat pracuje uczy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taki_jeden_964 Napisano Wrzesień 2, 2015 Jestem prawik, mieszkam z rodzicami, pracuję, 36 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 spoleczenstwo najchetniej by nas wsadzilo do wagonu i wyslalo do komory gazowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek121212 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 Mnie też :D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 jestesmy bardzo samotni bo jestesmy smieciami nieudacznikami a jestesmy smieciami nieudacznikami bo jestesmy samotni,eh bledne kolo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek121212 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 Ma to zalety:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 piotrek ty masz dopiero 19 lat i juz pracujesz masz szanse na to nie ze skonczysz tak jak my. temat bardziej dotyczy smieciow 25l najlepiej bezrobotnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek121212 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 Ale goowno zarabiam:D kieszonkowe:D To w wieku 25 lat nie przyjmują do pracy:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 swoja droga,ciekawe czy moj idol pravik24 ,czlowiek ze starej drewnianej rozpadajacej sie haupy(wez tu zapros kogos do siebie co nie? lol ) naprawde zarabia w necie taka kase jak mowi? moglby np oblozyc ta obore sajdingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 jak sie ma 25l+ 30l i sie nigdy nie pracowalo to juz za pozno na ogarniecie sie.to wciaga jak bagno,im dluzje w tym siedzisz tym trudniej sie wydostac,moja ucieczka mialy PORTALE RANDKOWE ale zadna nie odpisuje to nie mam min motywacji aby wydostac sie z bagienka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 PSYCHOL PRZEGRYW jak sobie zalatwiles rynte? ale masz fajnie z ta rynta, mi tez by sie taka przydala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 pravik czekam z niecierpliwoscia na dalsza fotorealcje z mieszkania w szopie na siano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 slyszalem ze kupujesz nowy tel to w dobrej jakosci fotki tego barlogu by sie przydaly,dziewczyny pewnie jak sie dowiaduja gdzie mieszkasz to zrywaja kontakt co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 2, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan pravika24 tez stulejarz 0 Napisano Wrzesień 3, 2015 prawik24 mistrzu dopisz sie do listy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach