Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fan pravika24 tez stulejarz

kto z was mieszka z rodzicami, nie pracuje i jest pravikiem lub dzewica?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 193
ja mam 31 lat , nigdy nie pracowałem i nie byłem w urzedzie pracy , mieszkam z rodzicami..

Gość NIEDOROZWINIĘTY NIEDOROZWÓJ
Ja:) I dobrze mi z tym:classic_cool:

Gość gość
Dorabiam na czarno mieszkam z rodzicami i nigdy nie miałam faceta.

mysle ze pravik24 przemek jest najwiekszym z nas nieudacznikiem,mieszka w starej drewnianej budzie z matka alkoholiczka,myje sie w misce grzeje wode w garczku na kuchni itd super biedak nieudacznik ,przemo jesli to czytasz daj wiecej fot tej nory twojej .

Gość gość
Mam 25 lat i mieszkam ze starymi i babka. Mamy śpiący się dom 3 pok z kuchnią i 1 łazienka. Nie mam prywatności, spokoju. Zarabiam 2 tys plus raz na kwartał 1500 czyli jakieś wyjdzie średnio 2,5 tys. Nie starcza mi bo szef płaci z poślizgiem, Spłacam kredyt 700 zł. Brak faceta, jestem brzydka, brak jakichkolwiek perspektyw.

wspaniale,no inni zglaszac sie! ,szkoda ze pravik24 sie nie odzywa... jego zycie to niezle bagno aczkolwiek slyszalem ze ta zgnita szopa to nie jego lecz dziadka...kiedys pojade tam i sie dowiem adres mam,jak to na fana przystalo,ciekawe czy jeszcze stoi czy juz spychacz byl... xD

Gość Taki_jeden_964
Jestem prawik, mieszkam z rodzicami, pracuję, 36 lat.

jak sie ma 25l+ 30l i sie nigdy nie pracowalo to juz za pozno na ogarniecie sie.to wciaga jak bagno,im dluzje w tym siedzisz tym trudniej sie wydostac,moja ucieczka mialy PORTALE RANDKOWE ale zadna nie odpisuje to nie mam min motywacji aby wydostac sie z bagienka.