Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupilam przez pomylke i nie wiem czy sie nadaja

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam przez pomylke to chusteczki nawilzajace, nie doczytalam a tam pisze ze nie uzywac na blony sluzowe. Chciałam uzywac je do higieny intymnej w czasie miesiaczki wtedy jak nie bedzie mozliwosci odrazu wskoczyc pod prysznic ale mysle ze te moga uczulic. Co myslicie ???? Sa perfumowane wiec nie wiem... Tutaj jest link, prosze o rady http://www.dobramarka.com.pl/Perfumowane_chusteczki_odswiezajace_Cleanic_Pure__Glamour_oraz_Clean__Chic,artykul-2424.html

Gość gość
Ja mysle ze to musza byc specjalne chusteczki do higieny intymnej albo takie dla dzieci

Gość gość
JEST NAPISANE nieuku! :o

Gość gość
No tak ale nie przeczytalam tego w sklepie. Czyli myslisz ze moga uczulic i lepiej takich nie stosowac tylko kupic drugie???

Gość gość
Ja kiedyś kupiłem domestos, a chciałem płyn do mycia penisa. No ale pieniądze wydane, więc zużyć trzeba.

Gość gość
Wiecie co naprawde darujcie sobie tego typu wypowiedzi. Zdarza sie, napisane drobnym makiem, nawet nie czytalam, spieszylam sie no i kupilam ale nie wydalam majatku wiec trudno zuzyje do czego innego, przyda sie. A jakie chusteczki do higieny intymnej polecacie?

Gość gość
Ja uzywam Lactacyd ale sa drogie

Gość gość
Przecież są specjalne chusteczki do higieny intymnej, które nazywają się "Do higieny intymnej", nie można ich pomylić, bo nazwa jest zawsze napisana wyraźnie. :O 🖐️

Gość gość
No wiesz zdarza sie, podobne opakowanie. Spieszylam sie i jakos tak wrzucilam do koszyka a w domu przeczytalam. Nic trudno kupie drugie, tych nie mam zamiaru probowac bo otworzylam, powąchałam i naprawde same perfumy. Napewno by mnie uczulily

Gość gość
Ja używam tych z Rossmana. Nazywają sie alouette, one są tez do pupy. Takie wlasnie do podmywania. Nie są drogie w promocji 5,99 za 70 szt.

Gość gość
No akurat potrzebuje mniejsze opakowanie na wyjazd ale dzieki:)