Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skrzywdziłem swoim zachowaniem dobrą kobietę

Polecane posty

Gość gość
co to znaczy ze sprawdziłeś jej uczciwość,jak to sie robi ,moze czegoś sie od ciebie nauczę brachu.

Gość gość
23:49,takie słowa sie szybko rozchodzą,napewno juz wie.

Gość gość
Zrozumienia dla swojego buractwa i chamstwa? No tak, jaki to on biedny, wybaczyć sobie teraz nie może, że..... przez przypadek się "odkrył" i pokazał kim jest naprawdę . Wierzyć się nie chce, że ta pierwsza "dała nogę" bez powodu.

Gość gość
zadna kobieta nie zostawia faceta bez powodu!!!!

Gość gość
9:09 STRZAŁ w 10tke :D,kawał hvja z niego .!!!nie udało mu sie długo maskować .!!!

Gość gośćkoalicjusz
8:59 A z kąd może wiedzieć co kryje moje serce

Gość gość
psychol szuka tu usprawiedliwienia.Tak jest w życiu ,ze DOBRYCH LUDZI los potrafi ochronić przed złem i w tym przypadku tak było.:D

Gość gość
i bardzo dobrze, że się ciebie boi. Też bym się bała

Gość gość
Widzę,że kobieta nie tylko dobra ,ale i mądra ,skoro nie chce mieć z tobą więcej do czynienia.Przyjmij na klatę skutki własnego postępowania i przestań się mazać.To jest dorosłe życie,nie można broić ,a potem słodko przeprosić :P.Kobieta jest dobra,więc ci przebaczyła,tzn.nie ma w sercu nienawiści,ale poznała się na tobie ,a szanuje i kocha samą siebie na tyle,że nie pozwala innym,żeby ją źle traktowali.I słusznie!

Gość gość
haha :D skoro faktycznie jest taka jak mówisz to gratulacje :D. Teraz ja się nią zajmę- będę ją nosił na rękach :D

Gość gość
juz na pewno znalazl sie taki co ja nosi i posuwa a ty nie umiales sie ustawić to zaluj i na kolana

Gość gość
ona nie jest taka jak sugerujesz. Nigdy jej nie miałem i z tego co mówiła to chyba seks po ślubie co dla mnie jest abstrakcją. A poza tym nie napisałem tutaj żebyście mnie obrażali!

Gość gość
gość 2015.09.03 Myślisz? x Miałem pewne problemy wtedy i usłyszałem bardzo przykre słowa na swój temat od niej, raz przypadkowo a innym razem ktoś mi powtórzył. Nie wytrzymałem tego bo bardzo zabolało, zdenerwowałem sie i naubliżałem jej wśród innych pracowników i do jednego kolegi który pracował dłużej nawtykałem trochę na jej temat w smsach. Z relacji w robocie nie sadze by jej ktoś mógł powtórzyć ale nigdy nie wiadomo zwłaszcza że wtedy byłem sklócony ze wszystkimi. Mimo wszystko nie chciałbym żeby się o tym dowiedziała. Nie wiem jak było.

Gość gość
skrzywdziles Alicje? jestes jej wodzem?

Gość gość
Kto tu się dobrze bawi???

Gość gość
Zabrałeś się do niej jak pies do jeża i masz efekt. Trochę śmieszne i żałosne te Twoje wypociny i żeby jeszcze ją obrażać. Zachowujesz się jak d**ek.

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gośćA
Tego dupka Kocham!

Gość gość
nie taka znowu anielsko dobra. sprawdź jaka jest do koleżanek czy brzydkich kolegów. baby zawsze do przystojnych facetów są z***biście milutki i w ogóle cacy. szkoda że tylko do takich a całą resztę traktują, że tak powiem mniej mile. jest dobra bo ma w ty interes - gdybyś był brzydszy potraktowałaby cię jak śmiecia :)

Gość gość
19:06 święta prawda

Gość gość
Żebyś nie wiem co zrobił to juź jesteś spalony. Ona ma już innego tylko ty jeszcze o tym nie wiesz.

Gość gość
teraz nie wiem do kogo te wypowiedz są skierowane? Czy ja coś pisałem jak wyglądam? Ona jest dobra dla wszystkich bo jest wrażliwą osobą. Wiem to od jej znajomych i sam widzę

Gość gośćac
jestem tu moja kiełbasko..

Gość gość
19.18.skąd wiesz ze ma innego przecież nawet nie wiadomo o kim mowa.

Gość gość
powiem tak: dobrze Ci, czytając to mogłabym powiedzieć, że to o mnie, niedawno coś takiego mnie spotkało, jak się nie wyleczyło z poprzedniej miłości to nie zaczyna się czegoś innego, bo to jest chamskie, nie można leczyć swojego bólu czyjąś krzywdą, ta druga osoba się angażuje uczuciowo. Trzeba teraz wypić to piwo.

Gość gość
Może i Siebie wzajemnie znaleźliśmy.. może to tylko zbieg okoliczności.. Z kolei mnie po prawie trzech latach mój boss podziękował za wspolprace wysyłając pewnego dnia sms o takiej właśnie treści: od jutra dziękuję za wspolprace". za co? hmm; ( do dziś nie wiem. . Jego zdaniem opuściłam prace i zostawiłam koleżanki, które nie radziły sobie po moim wyjsciu mimo iż wyszłam zgodnie z grafikiem -niby powinnam zostać dłużej + ktoś z zawistnych i zazdrosnych kolezanek z pracy skarżył mu się na mnie (..że lodówek nie uzupelnilam, czegoś tam coś nie zrobilam) ROZUMIECIE TO??? Wkladalam serce w swoją pracę, Kochałam to co robiłam, angażowalam się w zamian za podziękowanie w smsie DO DZIŚ BOLI MNIE SERCA JAK KTOŚ OD TAK MOGL MI ODEBRAC STANOWISKO PRACY NA KTÓRE NAJDLUZEJ ŻE WSZYSTKICH MIALAM WYPRACOWANE! NIE MOGĘ SPAĆ PO NOCACH ZADRECZAJAC SIĘ I TKWIĄC W PYTANIU: CO KTOŚ MUSIAŁ MU NA GADAĆ NA MNIE ŻE POCZYNIL TAKI KROK! Nie wezwał mnie na rozmowę tylko napisał sms - tak jakby nie mógł zrobić tego na rozmowie ze mną nawet nie dał mi szansy. I pomyśleć, że ja nadal go Kocham i zakochana byłam skrycie pracując w jego firmie!

Gość gość
może on też się w Tobie kochał, i zaprzeczał temu uczuciu dlatego tak zrobił a tak w ogóle skoro tam nie pracujesz już, to czemu po prostu wprost nie zapytasz o co chodzi, ten ktoś też miał kultury zero, ze nie był w stanie powiedzieć ci tego w twarz.. ja bym się nie zadręczała, tylko poszła do s*******a i wykrzyczała wszystko mu w twarz, w sumie pracy już nie masz, co masz do stracenia?? Męczyłabym katowała, pojechała do mieszkania by wiedzieć o co chodzi.. na pewno nie zostawiłabym tego w spokoju..

Gość gość
gnojek

Gość gość
A gdy jestem w nim zakochana...Mimo że wylal mnie Kocham Go.?

Gość gość
ale on ciebie nie kocha zrozum to kobieto że twoja miłość jest mu niepotrzebna, że ma inną a ty dla niego nie istniejesz, i sobie mogłabym napisać podobnie, poboli....jeszcze trochę...albo zdechnę ...albo znienawidzę cały świat...póki co wyję