Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość facetow więc wszystkich olewam

Polecane posty

Gość gość

Nie obchodzi mnie jaki on jest. Ostatnio się wyjątkowo rzucili, kumpel brata mnie zapraszał na randkę, koleś ze zlecenia, etc. Odmawiam grzecznie i tyle. Nie chce mi sie bawic w randkowanie, męczą mnie kontakty z ludźmi, a co dopiero z facetami..

Gość gość
ktoś ma podobnie?

Gość Mężczyzna_Sam
A może to okres przejściowy?

Gość gość
Częściej miewam takie okresy :) a rzadziej, ze czegoś chcę. Koleżanki, przyjaciel, tłuką mi do głowy, żebym nie marnowała okazji a ja mam to gdzieś

Gość gość
ładne laski nie chcą nikogo mieć a te mało urodziwe rzucają się na facetów.. eh logika

Gość prawictwo pospolite 193
ja dawałem kosza laskom które mnie podrywały i proponowały randki w przeszłosci z wygody .. Jestem stworzony do bycia singlem. Robie co chce i kiedy chce

Gość gość
A nie uwiera cie, ze jestes prawiczkiem? Ja jestem dziewica, choc mam za soba jeden zwiazek i doswiadczenia seksualne.

A nie uwiera cie, ze jestes prawiczkiem? w momencie gdy mam doła - to mam żal , że żadna panna mnie z niego nie wyprowadzi , na przyklad usiądzie na kolanach i przytuli Seks to mnie za bardzo nie interesuje Nie ten wiek .. Interestował mnie jak miałem 16 lat teraz mam 31 i żyłem zbyt długo sam , dlatego jestem do tego stanu przyzwyczajony ale doła mam rzadko , a na co dzień nie mysle wcale o kobietach .. Nie są w moim życiu wazne. nigdy nie były Poza moją mamą .

Gość gość
tez bym tak chciala, miec ich wszystkich gdzies... a ja ciagle placze przez jakiegos dupka :(

Gość gość
tyle, ze ja jestem glupia i naiwna, za bardzo chyba gonie za miloscia, moze to jest sposob, miec ich w d***e poprostu...tylko ja sie latwo zakochuje i jestem dosc emocjonalna i tutaj chyba jest moj blad A powinnam sie nimi bawic tak naprawde

tylko raz w życiu się zakochałem . Oczywiście z wzajemnoscią .. (bo to ona sprawiła ze ją zauwazyłem) slyszłem jej rozmowe z inną dziewczyną ze jej sie podobam..( idąc za nimi ) RAz mi nawet na kolanach siedziała na wycieczce szkolnej Jak mi koibety proponowały randki potem , to im odmawiałem , bo nie mogłem zapomnieć o tamtej dziewycznie. Z urody była podobna do Zmudy Trzebiatwoskiej..

Gość gość
Ja też ostatnio olewam, ale chcialabym kogos miec tylko tak robie bo sie boje poprostu, za duzo rozczarowan :(

Gość gość
masz gg?

Gość gość
wszyscy jesteście p*****lnięci :)

Gość gość
a co tutaj jest nienormalnego?