Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grup

wugaśniete uczucie kobiety

Polecane posty

Gość grup

witam ....część ..... jestem załamany i dlatego tu jestem ...nie wiem czy znajdę tu pocieszenie czy nie ale potrzebuje wsparcia ...... otóż zostawiła mnie moja ukochana z którą byłem nie całe prawie 7 lat :( serce nie chce mi już bić bo nie mam sił ...... powiedziała mi że mnie już nie kocha .....ja tego nie mogę zrozumieć .....nie mogę bo nie dawno wyciągałem ją z nerwicy i silnej nerwicy ...byłem dla niej jak karetka pogotawia ,czyli zadzwoniła i byłem nigdy jej nie powiedziałem nie taki sam byłem dla jej rodziny wspierałe i wszytko ...tak się niby cieszyła że przy niej jestem a tu taki dostałem gruz na głowe w skr€cie to postawiłem ją na nogi a ona mnie zostawiła twierdząc że mne nie kocha -nie rozumiem nie dawno kupiła mi słuchawki żę pomagałem jej w pracy bo czuła się lepiej jak tam byłem ......dodam żę przez 2i pół roku woziłem ją do psychologa ,którego jej znalazłem i czekałem ....ze strony rodziny zero wsparcia tylko ode mnie ...od nich słyszała ....wez się za robotę nie powiem ..zanim sie pokapowałem o co chodzi to też jej nie rozumiałem ale zrozumiałem ....... nie rozumiem czemu mnie nie chce ... nie odzywa się do mnie i koniec tak bym chciał by wróciła ..nie wierzę że mnie nie kocha zaproponowałem jej jak odchodziła że sprzedaje auto i wyprowadzam się od rodziców jeśli o to chodzi a ona twierdzi żę mnie nie kocha czy to mozliwe ???????????

Gość gość
s***************a j

Gość gość
nie rozumiem