Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ci mężczyźni wojownicy

obcokrajowcy nie cykają się w podrywaniu ładnych Polek

Polecane posty

Gość gdzie ci mężczyźni wojownicy

Obcokrajowcy się nie cykają w podrywaniu ładnych Polek. Wstyd Polacy! I dziwicie się, że Polki umawiają się z obcokrajowcami skoro przeciętny Polak zamiast podejść i zagadać to stoi z boku z założonymi rękami i pali cegłę.

Gość gość
Gdy Hiszpan zobaczy piękną Polkę od razu podbija, a Polak stroi miny i nawet słowa nie wyrzuci z siebie... Żal

Gość gość
Bo Polacy to tchórze, boją się własnych rodaczek ha ha ha

Gość gość
Obcokrajowiec rwie bo wie, że ******ie w krótkim czasie, jest niemal pewne. Polak musi najpierw wyrobić odpowiednią liczbę zabiegaczogodzin.

Gość gość
To nie wina polskich facetow tylko polek. Wiedza ze polek czesto ma nasrane w portfelu a zagraniczniaka czesto stac na prawie wszystko i jak taka dziunia ma do wyboru ,kopsnac szpary polskiemu dziadowi albo nadzianemu zagranicznikowi to jak myslisz kogo wybierze?:-P

Gość BlondHairBlueEyes
Jak byłam w tym roku w Hiszpanii m.in.w Barcelonie to mimo że widziałam pełno przystojnych facetów i sporo arabów którzy patrzyli sie na mnie ale nikt mnie nie podrywał (a jestem w dodatku blondynką o niebieskich oczach i jasnej karnacji) za to w Polsce kilka razy miałam propozycje wyjścia na kawe od panów którzy że tak powiem - nie byli w moim typie :-)

Gość gość
też bylem w krajach południowych i nie wszystkie maja taka sama mentalność. W Hiszpanii na ulicy sie nie wyrywa ale np. w Portugalii to jak najbardziej, najlepiej w komunikacji publicznej :classic_cool:

Gość gość
Albo w knajpach,barach,kafeteriach.

Gość gość
ja nie wyrywam bo wiem że i tak żadna mnie nie będzie chciała...

Gość gość
Ja tez, bo poco. Zeby uslyszec ze jestem nieudacznik bo sasiada na wszystko stac a mnie nie. Pitole konine wole:-P

Gość gość
albo usłyszeć że obcokrajowcy lepsi hiszpanie włosi turcy murzyni? po co mamy wyrywać polki jak polki nas nie już na starcie nie chcą?

Gość gość
Polki mysla ze mi byk kosci narobil i ze bede zaiwanial od switu do nocy poto zeby miala z czego brac:-) . A tak to se na zarelko mam ,wszystko pooplacane,leze se tv ogladam chce to na ryby wyskocze,chce to ide smieci wypiertole imam swiety spokuj:-P. Acha a jak mi sie zachce to tufte za pół litra wydymam i gitara:-P

Gość brzydki ale inteligentny
Taniej kobieta w agencji wyjdzie niż związek z kobietą taka jest prawda.Raz na 2 tygodnie zakisisz ogóra czyli wydasz 200-300 zł a będąc w związku przynajmniej kilka razy tyle.

Gość gość
dlaczego polskie dziewczyny tyle kosztują, wytłumaczcie mi to?

Gość gość
Przeciętny Polak jest zakompleksiony.....