Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namino

Dobrze zrobilam ze z nim zerwalam ?:(

Polecane posty

Gość Namino

Mam 17 lat bylam z chlopakiem 4 miesiace i zostawilam go dlatego ze bylam zazdrosna :( Jego kolezanka zaczela sie do niego przystawiac ale on tego nie widzial. wyslala mu zdjecie brzucha i to mnie zdenerwowalo bardzo. zrobilam mu awanture i z nim zerwalam. teraz placze wysyla mi wiadomosci, ze mnie kocha, ze mi ufa i nigdy mnie nie zdradzal. dobrze zrobilam ze z nim zerwalam ? :( co mozna wywnioskowac po jego zachowaniu ?

Gość gość
Źle, że z nim zerwałaś. Przecież to ona się mu narzucała, a on nie wykazał żadnej inicjatywy w stosunku do niej. Jeśli Ci na nim zależy, to wróć do niego póki nie jest jeszcze za późno. Potem możesz tego żałować.

Gość gość
Popieram koleżankę z powyżej on ci nic nie zrobił tylko koleżanka wiec ja bym zerwała kontakt z nią bo to nie koleżanka jak chce ci go odbić. Zadzwoń do niego i mu powiedz ze chcesz być z nim i daj znać jutro co on na to...

Gość gość
Broń Boże nie wracać, teraz pocierpi trochę i mu przejdzie, lepsze to sto razy niż związek z taką kretynką

Gość gość
Powiedzial mi ze wroci do mnie tylko mam juz tak nie odwalac :) Bardzo sie ciesze :D