Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golightly

Chcę się zabić

Polecane posty

Gość Golightly

Oczywiście wiem, ze to glupota, ale mam natretne mysli o samobojstwie. Ide droga mam ochotę wejsc pod auto, skoczyc z mostu, powiesić sie, albo pociachac sie nożem w domu. Nie radze sobie, rodzice o wszystkim decyduja za mnie mimo ze mam 20 lat. Opuscili mnie wszyscy przyjaciele i chłopak mnie rzucil bo mu się znudzilo. Zawalilam swoje marzenia. Jeszcze pół roku byłam taka szczesliwa. Zmagalam się kiedys z ciężką chorobą przez 2,5 roku. Kompletnie odcielam się od swiata bylam strasznie nieszczesliwa teraz jestem znowu. Plusem jest ze ze zdrowiem dobrze, a tak to wszystko mi sie wali jak mi się udaje. Nie cierpię mojego zycia, jest puste. Ja bym chciała być kochana, mieć paru wiernych przyjaciół. Nie slyszec krytyki Nie rozumiem, jestem fajną osobą, bardzo ladna, nie glupia,a jednak nie mogę sie odpedzic od tych myśli Boje sie ze sobie cos zrobię ze będzie gorzej i sie zalamie totalnie

Gość gość
Opetanie. Egzorcysta.

Gość gość
tez mialam kiedys podobnie, teraz biore psychotropy i jest o niebo lepiej. mam swiadomosc ze to złudna poprawa ale gów/no mnie to obchodzi, bo teraz przynajmniej chce mi sie zyc, smiac, przebywac z ludzmi itd... trzymaj sie! 🌻

Gość nieżywa
tylko jak bedziesz się podcinać to nie w poprzek nadgarstka lecz wzdłuż, żyła przecięta wzdłuż oddaje więcej krwi i szybciej się umiera :)

ludzie nie chcą się zabić dlatego, że nie chcą żyć, tylko dlatego, że nie wiedzą jak żyć

Gość gość
miałaś już próby samobójcze za sobą ? czasami mnie też nachodza takie mysli ale kocham swoje życie choć czasem mam dosyć wtedy jak są najgorsze chwile coś się wali brakuje sił ... i próbuje Lillla.

Gość gość
odzyskalas zdrowie to nie marnuj teraz tego :) będziesz miała lepszego chłopaka,który Cie pokocha poznasz też fajnych ludzi,prawdziwych przyjaciół dopóki żyjesz masz szanse na to wszystko jesteś mloda,wszystko może być inaczej

Gość gość
Nie chcesz się zabić tylko Ci odp*****la. Nie wiesz czym jest cierpienie.

Gość nie oszukasz natury
eh, baby są durne, szukają sensu w życiu, nie wiedzą co z sobą zrobić. Wasza funkcja to zaciążyć i wychowywać bachory, koniec, kropka. To wasza funkcja genetyczna od setki tysięcy lat.... a te kariery, rowery i inne współczesne wynalazki to o doope potłuc, ktoś wam propagande wciskał teraz macie problemy psychiczne, niestety to nie wina nikogo tylko wasza, dajecie sobą sterować, manipulować, i potem takie są sytuacje. Pomyśl o swoim życiu autorko, poważnie pomyśl, co byłoby twoją funkcją np. 1000 lat temu, to jest teraz to samo.

Gość flip flap
daj kontakt to pogadamy

Gość gość
Większość prób samobójczych kończy się trwałym kalectwem lub życiem w stanie wegetatywnym.

Gość Golightly
Jakby samobojstwa nie niosly ryzyka kalectwa to chętnie. Gorsze jest zycie w kalectwie niz życie normalnie :p Nie, nie mialam prob samobojczych, tylko marzenia o samobojstwie jak sie upije. Wiem, ze poznam nowych ludzi, zakocham się znowu, ale ludzie sa okropni wszyscy. Życie jest bez sensu iluzja, wszystko się rozpada jest nietrwale, ludzie umierają po co to wszystko...a ludzie to szuje w 98%