Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak szybko chudn膮c

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie wiem czy dobrze robi臋 zale偶y mi na czasie M贸j dzie艅 : do 12;00-nic po 12 - jem obiad i przek膮ski ro偶ne chrupki opr贸cz s艂odyczy baton贸w. po 18 nic Czy mam ta dieta co艣 pomo偶e czy tylko zaszkodzi ze p贸藕niej po 12 jem i jeszcze bardziej przybieram na wadze??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
i jeszcze codziennie biegam po p贸艂 godziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie dieta to jaka艣 g艂od贸wka i prosta droga do jojo. Szybkie chudni臋cie na zawsze prowadzi do powrotu wagi z nawi膮zk膮. Tym bardziej dla kogo艣, kto jak ty nie ma poj臋cia o zdrowym od偶ywianiu. Ile masz lat i ile wa偶ysz? Bo 偶eby ci co艣 doradzi膰 musze wiedzie膰, czy chcesz zrzuci膰 5 kg czy 50, ale poni偶sze rady ci pomog膮. 呕eby schudn膮膰 trzeba je艣膰, co najmniej trzy posi艂ki dziennie (艣niadanie to podstawa) Co to s膮 jakie艣 przek膮ski? Powinna艣 je艣膰 chude mi臋so, jajka, sery, naturalne serki i jogurty, ryby, du偶o warzyw, owoce, troch臋 razowego pieczywa, owsianki i inne p艂atki (naturalne- nie te gotowe z pudelek z tona cukru). Czytaj etykiety, unikaj cukru. A odstawienie s艂odyczy, s艂odkich napoj贸w, chips贸w to podstawa. Brawo za bieganie;) ale jak uprawiasz sport musisz je艣膰 wi臋cej, bo inaczej spalasz mi臋snie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
schud艂am stosuj膮c prost膮 diete ( nie podjadanie s艂odyczy oraz brak kolacji ) a do tego suplement diety Slimcea. Schud艂am 11kg chod藕 zawsze by艂o mi trudno, ze slimcea jest na prawd臋 艂atwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W taki spos贸b nie zrzucisz zb臋dnych kilogram贸w. Ja przesz艂am na vege wyzwanie - du偶o warzyw i owoc贸w w regularnych odst臋pach czasu. Ja jadam 4 posi艂ki dziennie i w zupe艂no艣ci mi wystarczy. wejd藕 tutaj i poczytaj mo偶e Ci臋 zainteresuje http://luxusportal.pl/pl/media-o-nas/prezentacje/vege Ja zrzuci艂am kilka kg w prawie dwa miesiace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robisz nie najlepiej. Nie mo偶na si臋 g艂odzi膰, tym sposobem jedynie zniszczysz sw贸j organizm, a p贸藕niej efekt jojo jest murowany. Dieta musi by膰 zdrowa. Zdrowa czyli dopasowana do potrzeb twojego organizmu. Musisz wiedzie膰 jakich substancji od偶ywczych potrzebujesz i w jakim pokarmie one si臋 znajduj膮 Najlepiej zr贸b sobie analiz臋 sk艂adu cia艂a i porozmawiaj ze specjalistami. Polecam COiO ja dzi臋ki poradom tamtejszych specjalist贸w schud艂am 12 kg w 3 miesi膮ce. Dowiedzia艂am si臋 jak komponowa膰 posi艂ki i teraz czuje si臋 o wiele wiele lepiej ;)

Udost臋pnij ten post