Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jestem taką ofermą że już nawet pogoda jest przeciwko mnie

Polecane posty

Gość gość

Gdy otwieram drzwi często je zamykam bo nie pamiętam w którą stronę kręcić, jak otwieram tymbarka zawsze zrywam zawleczkę a potem potrafię się wykrwawić bo próbuję otworzyć kluczami, mimo 3 lat nauki i 2 lat chodzenia na dodatkowy basen nie potrafię pływać (mam lekką kifozy lewostronną ale to i tak mnie tłumaczy) mimo wielu lat prób tańczę jak robot nie mam wyczucia rytmu, jedyna rzecz na której się poruszam to rower (ale mimo to dwa poważne wypadki gdy pomyliłem hamulec tylny z przednim bo tem przy samej skroni wielkie limo jak po pobiciu przez 2,5 miesiąca) nigdy nie zdałem prawo jazdy bo teoretyczny bez problemu (ale zawsze zaniki orientacji na jezdzie po mieście dawały wynik negatywny) mam potężne problemy ze znalezieniem pracy tylko dzięki uporowi kolegi i brata 2 razy pracowałem na umowę o dzieło (dodam że jak byłem mały to byłem bardzo odważnym i sprytnym dzieckiem: nie bałem się wchodzić na duże wysokości bez zabezpieczeń, robiłem akrobacje na poręczy przy chodniku, jezdziłem już w wieku 3 lat na rowerze na dwóch kołach, miałem dryg do tańca) Jednak operacja serca w wieku 7 lat i przetoczenie krwi pewnego żołnierza zrobiły ze mnie ze sprytnego cwaniaka straszną.ofermę nagle zacząłem się bać, przez długi czas niepotrafiłem jezdzić rowerem, tańczyć nagle zapomniałem. Szkoda świetnie zapowiadałem a skończyło się bardzo zle. Jedyne co osiągnąłem to skończyłem studia 2 lata temu, ale nigdy się nie zapisałem do UP bo stwierdziłem nie pozwolę sobie wcisnąc roboty za grosze. Sytuacja z ostatniego czasu przestaję kropić deszcz ja mówię na pewniaka że już nie będzie padać a to jak nie lunie i zaraz od razu poszło oberwanie chmury.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować