Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot

ja doświadczona i chętna a on prawiczek i nieśmiały

Polecane posty

Gość kocikot

Od trzech miesięcy jestem z bardzo fajnym chłopakiem, ja mam 18 lat on 17 ale jesteśmy jednego rocznika jestem kilka miesięcy tylko starsza. Ja jestem doświadczona miałam już 8 partnerów a on jest prawiczkiem ale mi to nie przeszkadza bo miałam już dwóch niedoświadczonych, mi się on najbardziej ze wszystkich moich dotychczasowych facetów podoba to pewno z tego powodu że przeciwieństwa się przyciągają. Ja jestem szalona i wygadana a on nieśmiały, skromny ale i słodki. Problem w tym że on się bardzo wstydzi ja już od dawna chcę się z nim przespać ale on cały czas tego unika, może problemem jest że nie mamy miejscówki bo u mnie w domu często mamy niema tylko jest problem bo nie mogę zamknąć tak drzwi żeby ona nie weszła i jemu chyba to przeszkadza a mi w sumie nie bo lubię dreszczyk emocji ;) W sumie to powinien załatwić jakieś lokum tylko że mu nie spieszno. On lubi się bardzo do mnie przytulać i się całować ale ja chcę więcej. Lubię go zawstydzać, raz siedziałam mu na kolanach i kręciłam pupskiem na jego fiutku przez spodnie to czułam jak mu stoii i tak kręciłam że się spuścił i był cały czerwony jak burak a ja się z niego śmiałam :D zresztą jak mu stoii i ja to zauważę to on się wstydzi :) nie wiem czemu. Na początku okłamał mnie że nie jest prawiczkiem ale ja się domyśliłam że jest i po pewnym czasie mi się przyznał to dostał boksa w jajka i go wyśmiałam w sumie niepotrzebnie :/ ale potem powiedziałam mu że coś z tym zrobimi, a boksa dostał za kłamstwo (chyba dobrze od samego początku nauczyć faceta że nie można mnie kłamać, nauczy się na przyszłość :) No i kłamnie mnie też że sobie nie trzepie a wiem że to robi bo wszyscy faceci to robią i czekam tylko aż mi się przyzna. Opowiadałam mu o swoich byłych i jak uprawiałam seks to trochę się wstydził ale był zaciekawiony też, chyba dobrze że mu o wszystkim powiedziałam. No a teraz najważniejsze to to że jest wstydliwi, jak mu raz ściągnęłam spodenki to momentalnie zakrył ręką się że nawet nie zobaczyłam :/ a jak ja przy nim ściągnę stanik to spuszcza wzrok na dół. Pisałam z nim o seksie to powiedział że nie chce żebym mu np loda robiła bo to poniża kobietę. I raz go przycisnęłam czemu się za mnie nie zabiera to powiedział że boii się mnie nie zaspokoii i że go zostawię za to albo wyśmieję. W sumie to ja się fajerwerków za pierwszym razem nie spodziewam, wyśmiać go oczywiście wyśmieję bo taka już jestem że uwielbiam jak się wstydzi ale go nie zostawię. W sumie to słodkie co napisał :) A wy czy zetknęliście się z takim nieśmiałym chłopakiem kiedyś, co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość kocikot
Chiciałeś być zabawny ale nie wyszło, ja poproszę tylko o normalne komentarze :)

Gość gość
Ale z ciebie szmata! Kto to widział by zniżać się do poziomu dziwek i uprawiać seks z prawiczkiem?!

Gość kocikot
A co w tym złego, skoro go kocham i chcę z nim być? Miałam dwóch prawiczków ale oni byli bardziej śmiały, jeden nawet bardzo bardzo, miał 16 lat i bardzo szybko się wszystkiego nauczył ;)

Gość gość
Kobieta która seksiła się z prawiczkiem jest gorsza niż kobieta brodata! To już całkowity upadek moralny, na takie coś mogą się zgodzić tylko kobiety na samym dnie!

Gość kocikot
Jesteś normalna czy tam normalny bo mi się wydaje że nie :p

Gość gość
"8 partnerów" - o kurde to się nie dziwię że nie chce seksu z Tobą trochę przeraża ta ilość szczerze mówiąc.

Gość gość
nie przesadzajcie 8 partnerów w jej wieku to i tak mniej niż norma. Większość dziewczyn w jej wieku ma powyżej 12 partnerów plus lesbijskie zabawy z koleżankami

Gość gość
De/bilne prowo koniotrzepa :D

Gość kate25
Ludzie, weźcie się opanujcie. Ok, dziewczyna ma trochę dziwne podejście, ale bez przesady. Jesli nie potraficie normalnie odpowiedzieć to po protsu tego nie róbcie. Ośmieszacie się. Autorko, myslę, że po pierwsze Twoje wyśmiewanie go z takich powodów źle wpływa na Jego psychikę. Poza tym fakt - może go przeraża ilośc partnerów z jaką współżyłaś, bo to trochę dziwne - nie powiem. No ale każdy robi co lubi. Myślę, że powinnaś dać mu czas, nie wyśmiewać się z tego, że stoi mu, a on sie wstydzi. Nie sądzę, że Ty byś się dobrze z tym czuła. Bądź bardziej subtelna i kobieca... Może wtedy się otworzy.