Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toyota Yaris czy Opel Corsa

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z wyborem auta, mąż mi powiedział że mam wybrać między Toyotą Yaris a Oplem Corsą. POMOCY!! ;)

Gość gość
toyota tak nie rdzewieje i mówią że mało sie psują - o ile masz dobry egzemplarz... ale toyota trochę droższa raczej - ciotka ma yarisa z 99r i poza radiem nic jej się nie psuje heheh - a ma nówkę z salonu na liczniku po tylu latach koło 110 tyś km

Gość gość
Zdecydowanie Toyota, uwielbiam tą markę i też sobie takie autko planuje kupić jak zdam prawo jazdy ;) I nie zgadzam się, ze jest niby brzydsza od Opla, wrecz mam przeciwnie zdanie Jeszcze Citroen C3 jest fajny

Gość gość
4 na 10 miejsc w rankingu najmniej psujacych sie aut zajmuje toyota! Bierz Toyote! Ja tez chce, swietnie sie nia jezdzi!

Gość gość
Toyotę

Gość gość
dla mnie wybór jest prosty. Yaris. nie jest duży, więc problemów z parkowaniem nie powinnaś mieć i koszta eksploatacji nie należą do drogich, więc nie wydacie majątki na części. poza tym koleżanki które mają Toyotę chwalą ją sobie.

Gość gość
W sumie oba auta do najgorszych nie należą, ale zdecydowanie stawiaj na yarisa. Mimo swoich niewielkich rozmiarów jest to dość wygodny samochód, a do tego mało awaryjny. Ale widzę że już sporo osób jest tego samego zdania. Daj znać później co wybierzesz ;)

Gość gość
gość wczoraj - zawsze na rdze to mozna nanoprotechem posmarowac, wiec to nie argument. Ale ja bym chyba wziela mimo wszystko toyote.

Gość gość
Może warto zdecydować się na toyota, bo to nie tylko samochody, ale również dobre miejsce, żeby się zatrudnić. Na forum gowork można znaleźć sporo opinii o atmosferze pracy.