Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
martyna395

Udział w badaniu i kursie jezykowym

Polecane posty

Witajcie, poszukuję osób, które wiedzą cokolwiek na temat internetowego kursu językowego i udziału w badaniu, które poprzez olx oferowała pani Monika S. Oto link do jej strony internetowej: http://kursy-steltmann.pl/aktualnosci/ gdy podałam jej maila, to wysłała mi do wypełnienia kwestionariusz, umowę i jeden plik z informacjami o tym całym przedsięwzięciu. Oferowała bezpłatny udział w internetowym kursie językowym, który miał trwać 3 miesiące. Ponadto przez ten czas można było brać udział w badaniu, za które mieliśmy dostawać 300 zł netto miesięcznie - czyli mogłam się wzbogacić w sumie o 900 zł. Kurs miał się rozpocząć na początku sierpnia, ale do tej pory nie otrzymałam maila z pierwszą lekcją... bodajże 11 sierpnia ta pani wysłała mi maila z informacją, że kurs się rozpocznie nieco później - jedna grupa miała go rozpocząć 14 sierpnia, a druga 20. Niestety nie doczekałam tego cudownego momentu. Gdy wysłałam jej pierwszego maila, że nie dostałam maila z pierwszą lekcją, to mi na niego nie odpowiedziała, tylko po kilku dniach na jej stronie w zakładce „Aktualności” pojawiła się informacja, że niektórzy z nas nie otrzymali na czas pierwszej lekcji i powinniśmy ją dostać najpóźniej do dnia 26 sierpnia. Znów na próżno czekałam. Wysłałam jej drugiego maila. I tu kontakt się urwał. Jej telefon milczy jak zaklęty, a na maile nie odpowiada. Co mam o tym myśleć? Czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji? Bardzo proszę o kontakt takie osoby.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować