Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arachela

Dziwne skutki uroku miłosnego.

Polecane posty

Gość Arachela

Mam brata w którym podkochuje się moja koleżanka i ja bym chętnie widziała ich razem, bo to naprawdę fajna dziewczyna, a on może by się przy niej ustatkował nieco. Znalazłam w necie przepis na tzw. lubczyk czyli eliksir miłości i bardziej dla żartu niż naprawdę postanowiłyśmy wypróbować go. Tu macie link do przepisu. x x Zrobiłyśmy lubczyk i warunek był że trzeba go wypić patrząc sobie w oczy. My wcześniej spróbowałyśmy po łyczku oczywiście nie patrząc sobie w oczy żeby przekonać się jak to w ogóle smakuje. Średnio smakowało. Rozlałam w dwa kubki i zawołałam brata do mojego pokoju żeby niby ocenił jak smakuje napój przygotowany przez koleżankę, że niby ona mówi, że wyszedł jej niezbyt smaczny, a ja mówię, że właśnie smaczny i żeby on rozsądził. Kiedy zaczął pić to i ona w tym czasie też piła swój i widziałam że ich oczy spotkały się na moment. W necie pisze, że może to być nawet pół sekundy spojrzenia ważne aby patrzyli sobie w oczy nie ważne czy długo czy krótko. Brat powiedział, ze rzeczywiście taki niezbyt ten napój i nie dopił do końca ale to też nie ważne bo nie liczy się ilość tylko samo piecie z równoczesnym spojrzeniem w oczy. Potem brat wyszedł i śmiałyśmy się czekając czy zacznie działać. Zaczęło :( Robię minkę :( bo zaczynam być przerażona odkryciem, że coraz częściej myślę o koleżance. Nagle wydaje mi się ona bardzo piekna, bardzo pociagająca, chciałabym z nią być cały czas. Zaczynam zastanawiać się czy podczas naszego wcześniejszego smakowania czy aby nie wymieniłyśmy spojrzeń choć na chwilę. Wydaje mi się, że nie. Ale teraz myślę, że skoro ilość nie jest ważna, że może to być choćby miligram, to tak sobie myślę, że kiedy skończyłam pić i odstawiłam kubek i spojrzałam już normalnie koleżance w oczy to przecież w ustach i gardle były jeszcze śladowe ilości mikstury. Może to jakoś zadziałało... Jestem cała spanikowana bo czuję, że zakochuję się w koleżance. Co robić, POMOCY!!!!! PS. Niestety link musiałam skasować bo został uznany za SPAM.

Gość gość
Ściema

Gość najgorsza na świecie
Zastanawiam się kto i po co coś takiego pisze w ogóle?

Gość hdsyvbdhjd
Zeby tacy jak Brunetos czy inny misio1 dali sie nabrac :D :D

Gość gość
Dużo osób na tym forum pisze, że pani ze strony wrozkadiana.pl posiada najwiekszy dar przywracania miłości ale robi to inaczej niż inni, po prostu dla kazdego przygotowuje przepis na skuteczny rytuał.