Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze mówie prawde

To kobiety ZAWSZE nalegają na ŚLUB, NIGDY faceci

Polecane posty

Gość zawsze mówie prawde

...bo facet na to w doopie, bądźmy realni. Ślub to bajka dla kobiet, dlatego one ZAWSZE do tego dążą, facetowi to zawsze wisi, choć każdy udaje że mu też zależy, a tylko chcą poruhać

Gość gość
Ale żeby sobie PODMUCHAĆ to trzeba brać ślub?Nie rozumiem tego :-)

Gość gość
A u mnie jest odwrotnie. Do ślubu mi się nie śpieszy. Przeraża mnie organizacja ślubu, wydaj kasę której nie masz na imprezę której nie potrzebujesz a na koniec zawsze znajdzie się jakaś "ciotka Marysia" której nic nie będzie się podobało, koleżanki obrobią tyłek, bo suknia nie taka, muzyka też, a jedzenie to już w ogóle itp. itd. Tak wyglądają polskie śluby, do tego wszystko na kredyt albo za kasę teściów. Ja dziękuję, postoję.

Gość swoje podejście do życia
gość dziś >>> to po ch/uj to robić tą całą szopke? bo nacisk społeczny? pokaż im środkowego palca, żyj swoim życiem a nie tym co inni chcą abyś robiła

Gość baron pancerny
Nie prawda. Sam znam przynajmniej dwoch facetow, bardzo uczciwych. Jeden jest juz szczesliwym mezem i tata juz trojga dzieciaczkow i sam opowiadal ile sie musial nastarac o reke obecnej zony, a drugi wlasnie sie stara. Stara sie moze o tyle o jej reke, bo oni juz sa narzeczenstwem ale wlasnie to ona zwleka z decyzja slubu. Przytoczylbym jeszcze wlasny przyklad ale nie nalezy zdradzac zbyt wielu szczegolow prywatnych. I tak uwazam, ze nieco za duzo ich zdradzilem do tej pory w innych watkach wiec wystarczy.

Gość gość
ho ho mój to w koło macieju mi tu gada o ślubach jakiś ... musze go ustawia na odpowiednie tory...

Gość gość Delikatna
mi sie wcale do ślubu nie spieszyło ale mój facet strasznie naciskał,przeciągnął na swoja stronę moja mame i razem na mnie naciskali(nie chodziło mu o seks bo seks był)aż wreszcie sie zgodziłam.on chciał juz po 3 mies.znajomości sie żenić.nie wszyscy są tacy jak ty.

Gość gość
U mnie tez naciskal facet. Jest 4 lata starszy, czul sie gotowy. Ja mialam wtedy na glowie koncowke strudiow, pierwsza prace i nie w glowie bylo mi organizowanie wesela. Zrobilam wszystko szybko bez zbednego wczuwania. Suknia uzywana za 500zl, impreza w swojskim stylu, duzo zarcia, wodki, dj i radiowe kawalki, wszyscy byli zachwyceni a ja naprawde nie przejmowalam sie tym jak prezentuje sie moj bukiet czy tort. Ludzie z obslugi mowili, ze dawno nie widzieli takiej fantastycznej zabawy. Wracajac do odpowiedzi nie zawsze kobiety maja w to wczute