Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja robie coś złego?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno kogoś przypadkiem poznałam. Nawet go lubię dobrze nam się rozmawia, dużo ze sobą piszemy (do późnych godzin). Problem w tym, że on jest żonaty. Niby nie robimy nic złego ale dziwnie się z tym czuje. Co robić zerwać kontakt czy ciągnąć to dalej?

Gość gość
skoro się nad tym zastanawiasz, to zdajesz sobie sprawę, że robisz coś złego. Zapytaj go co jego żona na te wasze rozmowy? :)

Gość gość
Żona o tym nie wie, robi to w konspiracji. Sam mi to powiedział. ..

Gość gość
Problem w tym, że to bardzo wartościowy człowiek. Nigdy kogoś takiego nie spotkałam z nikim tak się nie dogadywałam.

Gość gość
Robisz cos zlego bo z takiego pisania wyjdzie czyjas krzywda zwlaszcza ze w tajemnicy

Gość gość
To tylko rozmowa z resztą to on zabiega o kontakt. Nie flirtuje z nim (choć to zwykle robię). Często podkreślam, że on ma rodzinę. Nie mamy prawa się przyjaznic?

Gość gość
Jak chcesz sie przyjaznic to poznaj tez zone bo to nie jest wpozadku a ile macie lat??

Gość gość
Może ty nie chcesz nic poza przyjaźnią, ale żonaty facet nie zaczyna pisać z kobietą dla przyjazni.

Gość gość
Robisz coś złego. Gdyby tak nie było, to byście nie ukrywali znajomości

Gość gość
On jest trochę starszy 5 lat więc raczej to nie jest różnica wieku. Chętnie bym poznała jego żonę ale on nawet o niej wiele nie wspomina.

Gość gość
Facet się po portu bardzo zainteresował moja osoba i chyba mu trochę imponuje choć on ma świetny zawód, dobre życie. Wykształcony, mądry, dość przystojny. Ale ja nie chce z nim się nie daj Boże wiązać. Nawet flirt nie wchodzi w grę. Dla mnie obrączka to świętość.

Gość gość
To najlepiej by było gdybyś zerwała kontakt. Facet chce skoku w bok. Ukrywa znajomość przed żoną, to o niczym dobrym nie świadczy

Gość gość
Tez czuje to że chyba mu się podobam boje się tego. Najgorsze jest to, że nie potrafię zerwać tej znajomości, to jest ode mnie silniejsze. A co jeśli spotkałam swoją bratnia duszę?

Gość gość
Kochana, on pewnie chce Cię po prostu zaliczyć. Oni dokładnie wiedzą co powiedzieć, napisać, jak się zachować. Powinnaś urwać póki jeszcze się nie zakochałaś, bo pewnie by tak było

Gość gość
Potrafię panować nad sytuacją. Kiedys się przejechała na jednym typie (był wolny) nie jestem naiwna, chyba nie stracę głowy.

Gość gość
On jest jeszcze młody za młody na skoki w bok.

Gość gość
Wiek nie ma znaczenia przy zdradach. Chcesz rozwalić małżeństwo? Proszę bardzo. Ta żona nie będzie szczęśliwa kiedy się o tobie dowie. Nawet jeśli nic się nie zdarzy.

Gość gość
powiem tak - zadaj sobie pytanie czy byłabyś zadowolona gdyby twoj mąż w tajemnicy przed tobą "rozmawiał z jakąś małolatą" Czy byłoby to cos złego wtedy dla ciebie jako żony, czy nie. Bo to tylko "nocne pogaduchy" Jesli to dla ciebie nic złego to życze, żeby to do ciebie wróciło. Wtedy pogadamy jeszcze raz

Gość gość
Poszukaj sobie chłopaka, wolnego. Bo wszystkie mówią że to złe a ty bronisz ze dobre. Otóż nie. Nie jest to dobre, skrzywdzicie kogoś

Gość gość
Macie rację. Do tej pory nawet koledzy którzy mi się podobali a mieli dziewczyny byli dla mnie nietykalni. Znam wielu fajnych wolnych facetów powinnam się na nich skupić bo chyba nadszedł mój czas żeby z kimś się wreszcie po żadnym związać. A on....postaram się delikatnie zerwać.

Gość gość
Urwij kontakt, bo nic dobrego nie wyjdzie. A mozesz jeszcze cierpieć

Gość gość
W życiu otacza mnie wielu mężczyzn, mam taką pracę, że mam wielu kumpli. Fajnie z nimi spędzam czas, zartujemy, śmiejemy się jestem po prostu dla nich koleżanką. Pewnie dlatego nic nie widziałam złego w tej sytuacji.

Gość gość
Z drugiej strony teraz widzę jacy oni w związku potrafią być dwulicowi. Może oni wszyscy tacy są? Może nie warto się z nikim wiązać?

Gość gość
Nie pisz z nim. Nie rozwalaj rodziny...pamietaj,ze jak jej to robi to Tobie tez zrobi. Kwestia czasu

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jaki on naprawde jest i co mysli napisz do mojej wróżki, z której rad i wróżb często korzystam i jestem bardzo zadowolona. Ona konkretnei i szybko Ci odpowie. Podaje Ci namiary; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Co do ostatnich postów, ja absolutnie nie chce rozbijać czyjejś rodziny. Po prostu nie widziałam niczego złego w zwykłej korespondencji z kimś kto wydaje się być miłym.

Gość gość
Próbowałam i jednak nie potrafię się z nim ot tak pożegnać:( cholera czyżby on już tak mi zawrócił w głowie?

Gość gość
Daj sobie spokój, powinnaś mieć blokadę na żonatych bo to same problemy.