Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chce przyjazni, czy on chce mnie tylko przelecic?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do panow glownie. Wczoraj kogos nowe poznanego zaprosilam na kawe, on na to, ze nie mam tak mowic w pracy, bo ludzie pomysla, ze ze soba sypiamy. Choc ja mialam tylko pzryjacielskie intencje. Dzisiaj wrocil o mojej wczorajszej propozycji i dopytywal, czemu tak powiedzialam i o co mi chodzilo. I przyznal, ze gdybym zapytala po godzinach pracy inaczej by zareagowal. I powiedzial, ze mam uwazac komu to proponuje, bo nastepny komu to zaproponuje poprostu mnie przeleci( ! nie wiem co to mialo znaczyc.) Dodal, ze narazie troche sie dystansuje od sprawy zwiazkow. Ja, na to ze rozumiem. I stanelo na tym, ze zadzwoni i umowimy sie na kawe. Czy on chce mnie tylko przelecic? Jest jakies 10 lat starszy, choc mlodo wyglada.

Gość kljlkjlk
A ty myslalas ze chce z toba "romantycznie" porozmawiac??? przeciez wiadomo ze chodzi o nadstawienie tylka... chce zebys mu wylizala pytonga...

Gość gość
powaznie? w takim razie zanim sie spotkamy powiem mu, ze nie szukam romansu i zobacze jak zareaguje. Unikne niemilej sytuacji.

Gość gość
Jestesmy oboje wolni, ale mam wrazenie ze nie do konca slucha jak do niego mowie, wiec chodzi mu pewnie tylko o jedno :( Czemu zawsze jestem taka naiwna.

Gość gość
jestem dziewica wiec czy tak pewnie by mnie wysmial.