Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje rady...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pomozcie bo moze przesadzam... zwiazalam sie z facetem ktory ma dziecko z pierwszego małżeństwa. Poznaliśmy się już po jego rozwodzie. Poznałam dziecko złapaliśmy fajny kontakt. On ****ardzo kocha niestety dzieli ich duża odległość więc widują się tylko jeden weekend w miesiącu. Po dwóch latach związku zaszłam w ciąże i urodziło Nam sie wspólne dziecko. Myślałam że będzie zależało mu żeby dzieci od małego miały ze sobą kontakt bo to w końcu rodzeństwo ale jest inaczej. Mam wrażenie jakby wyrożniał swoje pierwsze dziecko a Nasze traktował jakby było gorsze tylko dlatego że ma tate na codzień. widze z jaką miłością opiekuje się tym pierwszym i mam żal o to że w taki sposób nie zachowuje sie do Naszego maleństwa które da dopiero 7 miesięcy. Jadąc na widzenia nie chce Nas zabierać żeby nie musiał pomagać w opiece nad maleństwem. Kiedy dzieci są razem to i tak cała jego uwaga skupiona jest na starszym dziecku a Nasze mogłoby wtedy nie istnieć... przecież to też jest jego dziecko:( nie wiem już co mam myśleć

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jaki on naprawde jest i co mysli napisz do mojej wróżki, z której rad i wróżb często korzystam i jestem bardzo zadowolona. Ona konkretnei i szybko Ci odpowie. Podaje Ci namiary; tarocistkasofii@wp.pl