Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i czuje sie juz z***b1scie stary

Polecane posty

Gość gość

Mam 33 lata i czuje sie juz z***b1scie stary

Gość gość
A ja, majac 33lat, uwazam, ze przezywam najlepszy okres mojego dotychczasowego zycia, prywatnie i zawodowo. Mam zonke, dwojke dzieci, buduje dom. Jasne, fajnie bylo miec 18-20 lat ale za nic na swiecie nie chcial bym cofac czasu :)

Gość gość
Regulamin forum kafe zabrania prawikom wypowiadania sie na tematy dot. c**ek, zon, seksu itp, itd. :D

Gość gość
Miałem taki kryzys w wieku 30 lat. Myślałem że życie dla mnie się już skończyło.

Gość gość
33 lata to wiek Chrystusowy. Piękne lata, wszystko przed tobą ofermo.

Gość gość
Ja miesiąc temu skonczyłam 30. Masakra, jak ten czas leci. Dopiero co miałam 20, latałam po imprezach, szalałam, jeździłam po świecie... A teraz? Przykładna matka i żona... Dziwne. Moje życie zupełnie się zmieniło. Niestety na gorsze. Mam dużo więcej kasy niż kiedyś, miłość - taką prawdziwą... Mimo to jest gorzej. Niestety mój synek jest niepełnosprawny. Troska o niego sprawiła że straciłam całą radość życia. Czuję sie jak stara babcia. Wyglądam podobno nieźle. Ale czuję się paskudnie. Odczuwam ulotność życia. Śmierć ojca uświadomiła mi koniec pewnej epoki - młodości. Z zazdrością patrzę na licealistów idących rano do szkoły. Jak ja bym chciała byc taka beztroska.

Gość gość
Ha! Pomyśl sobie co czeka tych licealistów za 10, 15 lat? Może życie jeszcze gorsze niż twoje.

Gość gość
Ja mam 33 i czuje sie bardzo stary. To juz nie ta twarz, nie te sily, nie ta determinacja i checi. Juz nie ma tej magii jak czlowiek mial z 20 lat, wszystko juz poznane i przewidywalne jest. Kiedys wszystko dostarczalo takich fajnych podniet, wszystko bylo nowe , wszystko bylo pierwszy raz. teraz to juz jak kolejne z rzedu mycie rak. Pamietacie mycie sprzed 17 dni?

Gość gość
Ja mam 29 a od 2 lat czuje sie wypalony kręgosłup mi wysiada mam dużo problemów ze zdrowiem czuje sie jakbym miał 70 lat brak chęci do życia i kontaktów z ludźmi najlepiej czuje sie w samotności cisza i spokój tego mi trzeba.

Gość gość
Ja mam 35 i jestem tak stary ze w sumie mogłbym juz umrzec.