Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlakobieta

Zdrada

Polecane posty

Gość gość
Witaj Autorko! Ja kilka lat temu mialam podobnie. Zdradzilam owczesnego chlopaka z facetem, ktory mnie pociagal i wbrew wielu opiniom, moglam to zrobic, choc seks z moim chlopakiem byl bardzo udany. To nie jest regula. Zeby doszlo do jakiejkolwiek zdrady, to musi cos nie grac w zwiazku. Nie powiedzialam mu o tym, ale wyrzuty sumienia byly moja kara. Po kilku latach zrozumialam, ze wina nie lezy tylko po jednej stronie i nic nie jest tylko biale i czarne, bo zycie wtedy nie byloby tak skomplikowane, prawda? On chyba sie mna znudzil, imprezowal, itd. Nigdy sie o tym nie dowiedzial, bo jestem tego pewna. Rozstalam sie z nim teraz, bo to, co wtedy wybuchlo zywym ogniem, dzis ma odzwierciedlenie. Wypalilam sie. Dlatego, jesli chcesz byc z nim i odbudowac relacje - nie mow, jesli chcesz odejsc - powiedz. Duzo sil Ci zycze.

Gość gość
Jaka egoistka, oczekuje bezwzględnej akceptacji swoich kłamstw od narzeczonego, zrzucić bagaż emocjonalny na jego barki, nie chce się związać z tamtym bo tylko kocha być adorowana i na sam koniec liczy na to, że oboje się na to zgodzą, o zgrozo.

Gość gość
dlaczego się nie dziwię, że kobieta w niby udanym związku i biby kochająca partnera nadstawia się innemu? no, dlaczego? :D:D

Gość gość
A panowie nie mówcie i nie róbcie z siebie takich świętych,wy nie zdradzacie ciekawe.jestem z mężem 15lat po ślubie i nie oszukujmy wiadomu sex trwa pare minut i koniec,dla mnie to za mało.tyle ze miałam odwagę powiedzieć mu prawdę ze jest kiepsko.wiecie jak zareagował wpadł w sciekłośc i wykrzyczał że mogę spróbować z innym i ze nie wie czy będzie tak dobrze z nim. szczerze to trafił bo mam fajnego kolege ale nigdy meza nie zdradziłam z nim, dopóki po dłuższej rozmowie z męzem i za jego pozwoleniem dał mi zgodę ze mogę spróbować jak to jest.mijały dni miałam coraz większom ochote ale się bałam reakcji meza.pewnego dnia zapytał się jak było czy spróbowałam,powiedziałam że nie bo się bałam cię.odpowiedział no to spróbuj wolę wiedzieć,a nie żebys mnie zdradziła za plecami.musze wam powiedzieć że spróbowałam,bylo naprawdę super,szczerze lepiej niż z mezem.nie załuje tego .tym bardziej ze o tym wie .Tak że może po prostu pogadać ze swoja drugą polówką,myslę że to jest najlepsze rozwiązanie.

Gość grunt to szczerosc
bądź szczera bo milczenie i kłamstwa zniszczą twój związek,prawda zawsze wypłynie np jeśli tamten koleś będzie chciał ci zrobić na złosc no chyba że twój partner ma słabą psychę i mógłby targnąć się na życie