Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do nieszczęśliwych w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda Wasze zachowanie przy ludziach, rodzinie, publicznie? Dalej chodzicie razem na rodzinne spotkania, ze znajomymi, dobrze się razem bawicie, śmiejecie, z zewnątrz wygląda na wszystko ok? Wypalone małżeństwo - kłótnie albo obojętność w domu, myśli o rozwodzie, a do ludzi/rodziny jak?

Gość gość
Co cię to obchodzi psychopato?

Gość gość
Nati...?

Gość gość
u nas nikt by nie powiedzial, ze nasze malzenstwo zakonczylo sie juz praktycznie pare lat temu.. chodizmy wszedzie razem bo i co mamy robic, trzeba jakos zyc obok siebie jak sie nie chce tego rozwodu brac...malzonek moze byc tez dobrym przyjacielem, nie musi byc kochankiem

Gość gość
To zależy do kogo i gdzie. Przy rodzinie staramy się trzymać w miarę normalnie, rozmawiamy ze sobą ą ę. Najbliżsi znajomi już się połapali i nie ma już co oszukiwać jakimś trzymaniem się za rączkę czy coś. No ogólnie nie rzuca się w oczy, że nam nie wyszło, no ale też nie robimy szopki, że niby wszystko pięknie ładnie. Tylko że my myślimy o rozwodzie.

Gość gość
gość dziś malzonek moze byc tez dobrym przyjacielem, nie musi byc kochankiem x Malzonek musi byc kochankiem, bo inaczej to dupa a nie malzenstwo. Nie wiem co to za bzdury.

Gość gość
Ja poprostu unikam wyjsc towarzyskich i rodzinnych spotkan ,nie widze przyjemnosci w przebywaniu tam z moim mentalnie ex-mezem :) Ale jak juz dojdzie do tego to zwyczajnie obojetnie, nie musze nikogo oszukiwac ze jest dobrze ale tez nie wszyscy musza wiedziec ze jest zle :)

Gość gość
moj brat myśli o rozwodzie i po nich strasznie widać, że już się wszystko wypaliło... rodzina też wie i widzi to, takich rzeczy chyba nie da się ukryć... a mi szkoda, bo lubiłam szwagierkę :( no ale szczęście brata ważniejsze

Gość gość
Zona przy rodzinie i obcych to do rany przyloz a w domu jak zmija-standard

Gość gość
Ja 13lat ,,szczęśliwa żona,, od 2lst szczęśliwie zakochana w kochanku ,myślę o rozwidzie kochanek już nawet nalega ,z mężem to pozory on wie że rozwód będzie

Gość gość
U mnie pozory pozory...każdy myśli jakie to fajne małżeństwo :) a w domu nie śpimy nawet w jednym łóżku :) życie :)

Gość gość
hehe u nas juz nawet pozorow nie ma... kazdy ma swoje zycie i tyle, rozwod nam do tego nie potrzebny