Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na moim miejscu umówiłybyście sie z nim czy lepiej dac sobie spokoj?

Polecane posty

Gość gość

Zaczepił mnie facet na ulicy. Poprostu podszedl i porosil mnie o numer telefonu. przechodzilam obok niego, a on mnie dogonil i powiedzial " cześć jestem X, wiesz jestes tak urocza, ze chcialbym cię blizej poznac" i tak zamienilismy kilka slow, chcial mnie zaprosic na kawe ,ale wylgalam sie ze sie spiesze, a tak naprawde sie spieszylam... teraz on proponuje randke. Chcialabym na nia isc ,ale... po pierwsze byl przystojny i bardzo pewny siebie. wiec zastanawiam sie czy to moze nie typ podrywacza co kazda tak zaczepia? Po drugie jest chyba troche starszy ode mnie, ja mam 21 lat , on napewno mial ponad 30.... Umowilybyscie sie z nim czy lepiej dac sobie spokoj z takim facetem zapoznanym na ulicy? Podoba mi sie,ale boje sie ze to podrywacz...

Gość gość
Bo wiecie, ja bym sie z nim umowila ,ale boje sie rozczarowania... ze znow mnie oczaruje i porzuci. Tym bardziej ,ze jest naprawde przystojny. No i jest starszy...Ale to akurat mi sie podoba, ale byl taki pewny siebie... Myslicie,ze kazda tak podrywa i lepiej sie w to nie platac?

Gość gość
Jesli myślisz, że ciebie jedyną tak podrywał przystojny facet to musisz być mega naiwniarą

Jestem facetem i ten ziomek na bank czytał jakieś poradniki podrywania, to czuć na kilometr. Moim zdaniem - olej. Ale jeżeli nie jest łatwo Cie skrzywdzić to możesz w sumie zaryzykować

Gość gość
to co Cie krzywdzi to Twoje myślenie :o poderwał Cie przystojny facet, który uznał, że jesteś atrakcyjną kobietą- to chyba super? Nie rozmyślaj tylko idź na randkę i baw się :) a co będzie potem to zobaczysz :)

Gość gość
mnie podrywają sami desperaci i pasztety, które myślą że mocną gębą coś zdziałają :o a podobno całkiem niezła jestem. Jakby mnie poderwał taki co mi sie podoba to bym sie dwa razy nie zastanawiała. Idz, w*****aj go i najwyżej zapomnij :p

Gość gość
Nie. Mnie niedawno zaczepił jakiś starszy burak i nie mogłam się opędzić :-D Wmawiałam mu bajki , że mam chłopaka itd. , ale on dalej "że chłopak nie przeszkadza". Brrrr, ale temu to o jedno ewidentnie chodziło xD. Nawet mnie śledził xD. Ale w końcu sobie polazł, na szczęście. Ale było też kliku takich, że np się dosiedli na ławce w galerii czy gdzieś i chcieli nr , ale nie podałam.

Gość gość
Nie, wolę nieśmiałych facetów. On pewnie każdą tak podrywa.

Gość gość
Ja tak żałuję, że nie zaczepiłem takiej pięknej dziewczyny na ulicy. Szła naprzeciwko mnie jaka była piękna i wszystko w niej było takie znajome jak by była idealnie dla mnie. Gapiłem się na nią, przeszła blisko obok mnie. Biłem się z myślami i w końcu wróciłem się i zacząłem jej szukać. Ale zniknęła w tłumie, za długo zwlekałem. Cały dzień miałem do niczego. Raz w życiu ją widziałem, a ciągle ją pamiętam już kilka lat.

Gość Idiota numer jeden
Nie umawiaj sie z nim, za to umów się ze mną;)

Gość gość
Jutro w parku o 10.