Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hafija blogoekspertka co o niej myslicie?

Polecane posty

Gość gość

co myślicie o tej co sie ma za ekspertke w karmieniu piersią bo ledwo wykarmiła jedno dziecko a nawet chyba dalej karmi a ma 4 lata? Na początku wydawała mi się ok ale potem żygłam

Gość gość
Po pierwsze, jeśli ktoś komentuje inną osobę, niech najpierw zwróci uwagę na to, co reprezentuje sobą. Temat i rozpoczęte zdanie z małej litery, bez znaków interpunkcyjnych z błędami ortograficznymi. Komentowanie mimo braku wiedzy, na temat osoby komentowanej i jej działań. Nie będę prostowała poza tym, że pani jest ekspertem ponieważ ukończyła szkolenia i kursy, a samo karmienie zapoczątkowało zainteresowanie tematem. Już nie karmi, ale karmiła do 4 lat. Moja opinia. Nie przepadam za nią ale czytam jej wpisy i szanuję jej pracę.

Gość gość
Ja napisalam do niej wiadomosc z prosba o pomoc. Niestety nie odpisala.

Gość gość
Na blogu jest sporo merytorycznych informacji i jak najbardziej może on być pomocny, ale mnie osobiście denerwuje podejście, ten terror laktacyjny i to, że karmienie piersią jest lekiem na całe zło tego świata.

Gość gość
Jak czytasz, że mleko matki jest lekiem na całe zło, to nie czytasz zbyt dokładnie, mnie denerwuje poprawność polityczna, wybór matki bla, bla, bla.

Gość gość
jestem położną, specjalistą doradztwa laktacyjnego i wole pomoc nieść w 4 oczy niż pieprząc 3po3 na blogu w dodatku bzdury wyniesione z amerykańskich książek a jesteśmy i żyjemy w Polsce. Niestety kurs to nie wszystko kurs nie zastąpi ci 150h anatomii i fizjologii człowieka.Dlatego laska powinna skończyć tą działalność niż inni skończą ją bo ileż można to czytać. A matki facebookowiczki jedyna prawda w jaką wierzą to prawda hifiji bo jest po kursach haha. Zgadzam się z terrorem laktacyjnym i pewnie jej siostra mając "siostrę wszechwiedzącą znającą jedyną prawdę" długo nie pokarmi piersią. Bo wykarmić 4 dzieci i mieć doświadczenie w przeróżnych sytuacjach a wykarmić jedno 4lata to różnica.

Gość Gość
Dnia 4.09.2015 o 08:54, Gość gość napisał:

Po pierwsze, jeśli ktoś komentuje inną osobę, niech najpierw zwróci uwagę na to, co reprezentuje sobą. Temat i rozpoczęte zdanie z małej litery, bez znaków interpunkcyjnych z błędami ortograficznymi. Komentowanie mimo braku wiedzy, na temat osoby komentowanej i jej działań. Nie będę prostowała poza tym, że pani jest ekspertem ponieważ ukończyła szkolenia i kursy, a samo karmienie zapoczątkowało zainteresowanie tematem. Już nie karmi, ale karmiła do 4 lat. Moja opinia. Nie przepadam za nią ale czytam jej wpisy i szanuję jej pracę.

4 lata? Ale po co tyle?