Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który facet lepiej prosperuje na przyszłość

Polecane posty

Gość gość

Mozecie posadzic mnie o materializm ale nie dbam o to. Bylam juz z artysta który tak tworzyl ze nie mial co do gara włożyć. Ja swoje lata mam i potrzebuje juz kogoś stabilnego i odpowiedzialnego. Pomóżcie zatem zdecydowac ktory z tych 2 facetow moze zapewnic lepsza przyszloc. 1. Lat 28. Bez wykształcenia ale ma fach w ręku. Ma firme z jednym pracownikiem. Swiadcza uslugi hydrauliczne montaż naprawy. Sa miesiace gdzie zarabia bardzo konkretnie bo nawet okolo 10 tys zl na reke. Ale sa i takie gdzie dostaje tylko pensje w firmie w ktorej ma etat jako monter czyli 2300 zl. Zalezy ile ma zlecen. Stac go na wakacje w Polsce. Ma samochód z 2012 r. Kupil dzialke za miastem i wybudowal spory dom w duzej mierze wlasnymi rekami, bo sie na tym zna. Cześć wzial na kredyt ale chyba mniejszosc. Dom nie jest tez calkiem wykonczony ale meble sa w glownych pomieszczeniach. On tam mieszka. 2. Lat 31. Jest wyksztalcony na państwowej uczelni. Magister. Pracuje w korporacji jako główny ksiegowy. Zarabia okolo 7 tys zl na reke i w ciagu roku ma premie w wysokosci okolo 10 tys zl. Chce sie dalej rozwijac zawodowo wiec bierze udzial w roznych szkoleniach. Kupil mieszkanie spore ok 80 m2 . Polowa jest oplacona a polowa na kredyt. Mieszkanie w pelni urzadzone w dobrej lokalizacji niedaleko miasta. Stac go na zagraniczne wakacje. Ma samochod z 2014 roku. Sam w domu cos zrobi ale do konkretniejszych robót wzywa fachowcow. ktory wg was lepiej prosperuje i dlaczego?

Gość HAZARDZISTA 24 LATA
Rzuć monetą.

Gość gość
wzięłabym tego, który więcej czyta.

Gość gość
A moze ktos jednak udzieli konkretnej odzpowiedzi?

Gość gość
Wole jedynke. Facet musi umie sobie radzić z naprawą roznych rzeczy

Gość gość
a może najpierw poczytasz słownik i przestaniesz używac słów ktorych nie rozumiesz. Jak można być taką tępą idiotką

Gość gość
Czyli póki co 1:1. Czekam na dalsze odpowiedzi.

Gość gość
za tępa jestes by z kims byc

Gość nucja
Jesli chodzi o mnie to bralabym numer dwa. Chyba pewniejszy zawód w tych czasach. Aczkolwiek tamten sporo umie wiec pewnie sobie też poradzi.

Gość gość
po co to pytanie i tak żaden z nich nie będzie z taką idiotką. Prosperuję :-D

Gość gość
prosperuje to firma, nie czlowiek :D

Gość gość
To proste. Zadaj im podobne pytanie, koniecznie ze slowem "prosperuje". Ten ktory cie nie wysmieje musi cie kochac.

Gość gość
jedna z większych kretynek na forum. Tylko wykorzystac cipę i zostawic :-)

Gość gość
Ja w zyciu patrzę na pracowitych mezczyzn i bez duzych nałogów i jak narazie dobrze nantym wychodze, mam 40 lat, jak widzialam ze ktos popija fosyc czesto odrazu uciekalam bo z tego nigdy nic dobrego nie bedzie, papierosy jak papierosy tez nie kazdy lubi zapach jak komus to nie przeszkadza to ok ale dla duzej ilości alkoholu mowie nie, widze pp kolezankach ktore zyja z takimi, to nawetnie sa alkoholicy ale zle na nich wwpływa

Gość gość
Nie sluchaj troli. Chodzi o to ze obu sie powodzi a na kafe to sie nie podoba :D wg mnie pierwszy bedzie mial kase poki zleceń nie zabraknie a w dzisiejszych czasach konkurencja zwlaszcza wsrod zlotych raczek szybko sie rozwija. Drugi jednak moze stracic prace w korporacji i co wtedy? Niby bedzie mial doświadczenie ale czy trafi znowu mu sie takie dobre stanowisko?

Gość gość
13:56 ty jestes głupsza od autorki skoro odpisujesz na takie pytanie. Weź słownik w dłon zamiast myszki :-

Gość gość
Ja bym tak nie umiała związać sie z kims z rozsadku. Jednak blizej moich idealow jest numer dwa.

Gość gość
Najlepiej jakby połączyć ich w jednego :-D Gdyby numer dwa mial zamiast mieszkania dom z dzialka to byloby znakomicie :) a który przystojniejszy?

Gość gość
Autorka. W moim tymie z wygladu jest numer dwa. Jednak to nie ma dla mnie az takiego znaczenia. Ważniejsza jest stabilna przyszłość :)

Gość dafkne
Atorko jak jednego juz wybierzesz to proszę o namiary na drugiego!!! Dla mnie ciekawszy jest pierwszy. Lubie takich meskich facetow robotnikow. I mozna sporo zaoszczędzić jesli faktycznie zna sie na tylu rzeczach.

Gość gość
Ale temat :D typowo materialne podejscie nawet w okresleniu "prosperowac" :) kobieto... musisz inaczej pomyslec bo tak na sile sie nie da. Pieniądze szczęścia nie dają. Oni obaj wydaja sie byc dobrze ustawieni i w glowach maja poukladane, ale niech wybiera serce, a nie rozum..

Gość gość
Nie ma stabilnej przyszłości ani nic pewnego.Wczoraj poszedł sobie mąż kuzynki po 17 latach małżeństwa.Coś się do niego przykleiło i koniec bajki.Ona ma zawód,własny biznes to sobie poradzi.Kobieta powinna być samodzielna,nie ma pewnej przyszłości.Umiesz liczyć,licz na siebie.A na męża nie nadaje się koleś,na którego wszystkie lecą.Długo się takim nie nacieszysz.Weź pokracznego jak już musisz.a przystojniejszego zostaw:-P,bo jakaś się przyklei i co wtedy:-(

Gość gość
Bramka nr 1

Gość gość
Ja bym wybrala drugiego.

Gość gość
Ale dziewczyny uzasadniajcie swoje wybory :)

Gość gość
W jakim znaczeniu użyłaś słowa"prosperuje "?

Gość gość
IDIOTCE SIE POJE'BAŁO ZE SŁOWEM "ROKUJE"

Gość gość
chciała zabłysnąć w towarzystwie kafeterii wyszukanym słownictwem a się tylko skompromitowała idiotka

Gość gość
A sama jestes dziewica? Bo jak nie to lepiej wroc do tego artysty.

Gość Raficzek
Dlatego ja nie wiąże się z babami tylko jednorazowe zlanie się i do widzenia...