Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem nas wszystkich

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mieszkam w Niemczech i z przerażeniem przyglądam się kolejnym naplywajacym falom imigrantow z Syrii. Media nie pokazują realnego zagrożenia jakie zgotowali nam politycy decydując się na nadanie azylu milionom ludzi z Afryki, którzy już teraz przejawiają agresywne i niecywilizowane zachowania w stosunku do mieszkańców, czego wczoraj byłam naocznym świadkiem, otóż w autobusie banda refugees krzycząc, szarpala za wszelkie możliwe elementy autobusu i dosiadajac się do poszczególnych, przestraszonycha pasażerów, pytali z grymasem dzikiej furii,cytuję: "problem b***h?". To co rząd Niemiec zgotowal swoim obywatelom doprowadzi do tragedii w ciągu najbliższych miesięcy, przecież nikt nie jest ślepy, na ulicach przeważają tylko czarnoskorzy mężczyźni, silni, sprawni, bez rodzin, bez kobiet, młodzi i wcale niezagubieni, jest ich tylu , ze tworzą swoje grupy w których zachowują się karygodne. Rząd nie jest w stanie sprawdzic ich w jakikolwiek sposób, ich przeszłość nie ma tu znaczenia, jest niemożliwa do ustalenia, dlatego nie trudno domyślić się ze wśród nich znajdują się nie tylko islamscy fanatycy, których tak bardzo boimy się w Polsce, ale i g****iciele, złodzieje, mordercy, czyli po prostu kryminaliści, którzy byli na tyle silni i niebezpieczni, ze udało się im przedostać tu przed innymi. Nastroje społeczne są bardzo napięte. Jednak ja myślę wciąż o Polsce, o tym, ze w naszym kraju nie ma pracy, godnych zarobków, wystarczającej pomocy socjalnej, jedyne co nam pozostało to nasza kultura, religia i bezpieczeństwo, jeśli przyjmiemy imigrantow z Afryki stracimy nawet to. Unii Europejskiej to oczywiście nie interesuje, jesteśmy dla nich w tej sytuacji tylko powierzchnią na której można upchnąć jeszcze więcej uchodźców niż nasz rząd deklaruje. Regulacje unijne doprowadziły do upadku polskiego przemysłu, moi rodzice w Polsce nie mogą kupić naszej, polskiej śmietany w która zaopatrywali swoja cukiernie przez ostatnich 60 lat, ponieważ wszystkie okoliczne mleczarnie zostały zlikwidowane, ja będąc w kraju nie jestem w stanie kupic, wiejskich jajek, bo prawie nikt nie hoduje już kur, nawet na wsi. Unia sprawiła ze w zamian za nową infrastrukturę w Polsce, sprzedajemy nasze przedsiębiorstwa, małe biznesy i rolnictwo. Młodzi wykształceni rodacy są zmuszeni do szukania pracy za granicą, np. tak jak ja wraz z mężem w Niemczech, gdzie jako narod jesteśmy nieposzonymi gośćmi, nieoplacalnymi, wyludzaczami sacjalu. Doszło do tego, ze mając swoją ojczyznę, tkwimy gdzieś w zawieszeniu pomiędzy sercem a rozumem, pomiedzy tęsknota, a kasą, wielu z nas chce wrócić do Polski, więc nie stracimy jej, bo Polska to nie polityka, Polska to my, naszą mentalność, tradycja, kultura religia, nie możemy ugiac się pod naciskiem Unii, musimy zachować naszą monokulturowosc i chronić to co jeszcze łączy nas w jeden, dumny naród. Apeluje do wszystkich nie przyjmujmy imigrantow z Syrii, pomyślmy jak przyjąć Polaków z europejskiej tułaczki za pracą, jak zapewnić rodakom godne warunki życia.

Gość gość
zgadzam sie w 100%

Gość gość
Dobrze gada polać jej

Gość gość
Dopuki będzie ich stosunkowo niewielu trzeba doprowadzać do jak największej ilości bójek . Do tego bydła dociera tylko siła. Można zrywać chusty z głów ich kobiet, dać kopa w d**ę hałaśliwemu arabskiemu gówniarzowi. trzeba tylko mieć pewność, że w razie czego będziemy mieć wsparcie w znajomych, którzy będą z nami. Tylko czysta, brutalna siła jest w stanie do nich dotrzeć. Trzeba po prostu wejść na ich level.

Gość gość
To nie są normalni, cywilizowani ludzie z którymi można porozmawiać, oni nie znają angielskiego, niemieckiego, nie mówiąc już o polskim, do tego dochodzi jeszcze ich agresywna roszczeniowosc i religia, ktora predzej czy pozniej doprowadzi do zamachów w całej Europie

Gość gość
Potwierdzam słowa autorki o sytuacji w Niemczech. Jeszcze trochę ,a Niemcom puszcza nerwy . Propaganda medialna osiągnęła poziom master. Mieszkam wśród wielu imigrantów różnych narodowości, ale to co unia nam serwuje to jest poprostu okupacja! Jedyny cel tego wszystkiego to zniszczyć Europę taką jaką znamy. Gdyby chodziło o pomoc to udzielali by jej tam na miejscu,a do tej pory to tylko stwarzają pozory ,że walczą z isis . coś tu jest bardzo nie halo. I tak jak ktoś tu pisze ,niech nie zgubi was litość ,bo przepadnie wszystko to co nam jeszcze zostało. Niech nas wyzywają od ksenofobow i co tylko ,ale musimy się bronić.

Gość gość
gość dziś Jakby chuj jeden z drugim zapłacić musiał za każde połamane krzesełko to by im się "uchodźctwa" odechciało.

Gość gość
do gość 2015.09.04 jak ty ladnie napisalas masz 😘

Gość gość
właśnie-propaganda osiągnęła poziom master-przeskoczyliśmy putina

Gość gość
ja napisalam na temat migrantow(na FB) to mnie wyzwali i mi teraz dokuczaja-dzis nie mozna napisac prawdy o tych dzikusach,kozo//je// bach.dodam ze tez plulam zolcia na cyganow(romow) i mi sie oberwalo..

Gość gość
Doszło właśnie do tego ze przez chorą poprawność polityczną nie można już nawet swojego sprzeciwu zgłosić tylko być T olerancyjnym i ślepo akceptować te haselka o równości itp zobaczymy jaką będziemy mieli propagandę jak nagle sytuacja obroci się przeciwko Europie

Gość gość
Zobaczcie sobie tego linka co ktoś wcześniej przesłał o tych autostradach, no szok normalnie

Gość gość
To jest INWAZJA!

Gość gość
To jest poczatek wojny niestety. To wszystkow Europie pier....olnie.

Gość gość
Myślicie, ze czas się zwijać z tej całej Europy, póki jeszcze jest jakąś szansa na dostanie wizy ?

Gość gość
Z innej beczki; czarnoskórym zarzuca się dzikość , brak obyczajów i bezkarność a pojedź człowieku na mecz piłki nożnej i zobacz jak dzicy i bezkarni potrafią być biali. Swojego się pod nosem nie widzi a czarnoskórych jak najbardziej wytyka bo są czarni. Skinny, gangi, biali naziści są w porządku. Biali są cacy a czarni tacy flee i fee. Hipokryzja na całego. Chcąc coś zmienić trzeba być aktywnym a nie stukać sobie w klawiaturkę i pluć na lud*******mforcie swojego domku.

Gość gość
Jak narazie z kibolami i innymi radzi sobie policja,co prawda nie do końca skutecznie ,ale jednak. Z tymi okupantami nie radzi sobie nikt! I jak już widzisz,że mamy problemy ze swoimi huliganami to kolejnych dziesiątków tysięcy nie chcemy!!! Kumasz?

Gość gość
Do gość 14:59 dokładnie tak, mądrze gadasz, ale oczywiście do niektórych nic nie dotrze , sami się niedługo przekonają na czym polega ta różnica między kibicami z Polski a imigrantami z Syrii. Swoją drogą manipulacja mediów jest niewiarygodna, takiego zakłamania się spodziewałam za komuny a nie dziś.

Gość gość
no i z tego powodu że mamy własnych kiboli z którymi sobie nie radzimy to powinniśmy jeszcze sprowadzić sobie 80 tys nowych? taka jest twoja koncepcja? w imię tego że było "europejsko"? jak ja wchodzę do meczetu to zdejmuje buty, jak przychodzę do kogoś do domu prosić go o schronienie to nie żądam żeby zmienił swoje obyczaje bo tak nakazuje moja religia tylko albo rezygnuję z zasad mojej religii albo wracam do siebie.

Gość gość
Kopacz wcześniej mówiła że przyjmiemy 3 tyś imigrantow, a teraz się okazało ze jednak 12 tys