Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania662

Problem z facetem

Polecane posty

Gość Ania662

Jestem z moim facetem już ponad 3 lata,ostatnio sie coś psuje. Ciągle jakaśmu sie podoba imito mówi,że w tej podobająmu sie włosy w tej figura, potem jest o taka figure chce byśmiała, wyprostuj włosy. dodam ze gruba ani brzydka nie jestem i sam mowi ze nic mu nie przeszkadza ze strasznie mu sie podobam i strasznie go pociagam zaczyna mnie to drażnić bo czuje się jakbym sie miala do innych upodabniać które mu sie podobają. już zrezygnowłam z tatuaży bo mam ich mało że mu to nie przeszkadza,i do tego mam wplecione jego przezwisko! To jeden problem ale problem główny. Do tej pory byliśmy tak zazdrośni że ja nie gadałamz facetami a on z dziewczynami nie mieliśmy nic nikim takim do czynienia. Było ok, dobra przywitały się z nim zaprosiły go na fb dobra zniosłam to cięzko bo cięzko bo mówił że czuje jakby podniecenie przy tym.dobra zniosłam to.. ale dziś w szkole? jakas sie na niego patrzy on co chwile na nią. powiedział ze nie będzie siedział z innymi dziewczynami by nam było łatwiej z tym,a i tak siada bo jak tomówi on ma cholerną na to ochotę. kiedy ja mu zrobie awanturę ma mnie w d***e a kiedy się do mnie nawet odezwie dziewczyna to odrazu gada że zrywa a on sobie gada ciagle z kazdym i kazdej dziewczynie odpowiada! ja już nie mogę,tym bardziej że patrzy sie na tyłki tych znajomych i miedzy nogi nauczycielkom, (maw szkole jedną która sie specjalnie tak rozkracza) pomocy !! kocham go ale ja już nie daje rady z bolem ... dodam że u innego by mnie to az tak nie bolalo jak u niego,poniewaz on trzymal na wycieczce inna na kolanach i przez rok zrywal ze mna probujac zarywac do innej w szkole,i to bylo neidawno... wszystko zaczelo sie kiedy zaczal miec znajome, jakby w szkole byl mniej czuly, i po szkole przy znajomych tez spotkalismy jego kolezanke ze szkoly to ciagle o niej gadal, czy to ona czy nie ona i przestawal mnie przytulac, niby poszla a nagle znow sie przytula i caluje

Gość gość
boze zrobilas sb tatuaz z jego przezwiskiem a jestes z nim tylko 3 lata i wciaz chodzisz do szkoly? ale tandeta :D powiem ci - to nie przetrwa. twoje problemy z twoim chlopcem sa smieszne,bo widac,jacy oboje jestescie niedojrzali :D zycze ci bys poznala na studiach czy pozniej kogos lepszego

Gość gość
chyba ma problem ze sobą:) moze zakompleksiony jakiś i na siłę pokazuje jaki jest fajny, ja bym sobie darowała takiego typa a wcześniej sama chwilę zachowała sie jak on żeby poczuł jak sie czujesz :)

Gość Seli662
Ją już pracuje to raz a dwa tatuaż to nie konkretnie jedynie do niego to przezwisko mojego kuzyna tak samo który na motocyklu zginął. Z