Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2015 Czesc dziewczyny, na pewno zauwazylyscie ze wszedzie jest napisane-glodowek nie polecam,efekto jojojojo, przytyjesz.jeszcze wiecej srutututu... Okej. Powiem wam moja historie. Od 2lat, proboje sie odchudzac, probowalam wszystkiego bieganie basen, jesc mniej ,5posilkow dziennie, zdrowo, cwiczenia Mel b wszystkiego... ale zawsze po czasie brakowalo mi sil motywacji badz czasu. W pewnym momencie nie wytrzymalam i powiedzialam sobie dosc tych tlustych ud tylka i wielkiej obonki na brzuchu, probowalam zdrowej diety, lecz jak zwykle nie widzialam efektow a.zalezalo mi na tym zeby szybko schudnac, bo szybkowalo sie wesele przyjaciolki :) stwierdzilam ze po prostu bede malutko jest, bylam tak zdesperowana na wyglad w sukience szczuply, ze zaczelam jest malo i pic duzo wody. Tak bardzo chcialam wygladac choc w ten jeden wieczor wygldac ladnie, nie myslalam wtedy o jakims.efekcie jojo czy cos. Po prostu myslalam o tym jednym wieczorze, robilam tak rano jak wstalam jadlam sniadanie, staralam sie aby bylo mega zdrowe kanapki z warzywami, lub cos w dosc wiekszej ilosci. po prostu duzo bialka, jak najwiecej. Potem szlam do pracy i do konca.dnia jadalm tylko same owoce rozne, jakos z.5 owocow.dziennie, no i duzo wody z 2litry i herbate zielona. Schudlam do wesela, w ciagu poltora tygodnia stracilam 5kg, na takim odzywianiu, a.potem jeszcze po kolejnym tygodniu 3 kg. Czyli schudlam w.ciagu nie polowy miesiaca 8kg. Poszlam na wesele, niczego sobie nie zalowalam czulam sie piekna i atrakcyjna, po weselu po takiej dziecie i tak bylam przyzwyczajona zeby jest tak malo, i jadlam po prostu wciaz zdrowo, czasami sobie pozwalalam na cos przyjemnego, niczego sobie nie zalowalam. I co?.minely dwa miesiace, waga.wciaz.sie utrzymuje, czuje.sie atrakcyjna i pewna siebie. Owszem, jesli po takiej diecie rzucicie sie na ebaby 3 razy dziennie czy same niezdrowe rzeczy, pewnie ze.bedzie efekt jojo. Ale jesli macie.zamiar jesc nirmalnie to jesli fajnie to rozegracie.kilogramy nie wroca. :) Dajcie sie poniesc wlasnym potrzebom, trzymam kciuki ps. Czulam sie.dobrze na diecie, nie mialam zadnych zawrotow.glowy ani nic w tym stulu :) Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach