Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena1984111111

odrzucona przez faceta

Polecane posty

Gość Lena1984111111

Hej, szukam wsparcia psychicznego, jest mi bardzo ciężko po rozstaniu z młodszym ode mnie facetem. Mam dziecko ,on to akceptował ale na samym początku mnie oszukał, później oznajmił że potrzebuje czasu,rozstawiany się na krótko poczym napisał że ,,beze mnie nie może żyć,,....minęło trochę czasu, nakrylam go na zdradzie z dawna jego znajomą...wybaczylam.. Było ciężko do dziś jest było szpiegowanie sprawdzanie itd....meczylam się ale nadal bardzo go kocham...od jakiegoś czasu stał się oziebly....dziś napisał że wszystko musimy przemyśleć czy nadal jest sens w byciu razem...i że on nie czuje nic...jestem w rozsypce...jak sobie poradzić w tych najgorszych chwilach? Pomoże ktoś?

Gość gość
Wszystko kiedyś mija, nawet ból :)

Gość gość
mija i ból i miłość i życie....ogólnie jest do d**y na tym świecie... nie wiedziałaś ?

dasz radę wiesz?? człowiek jest osobą która dostosowuje się do każdej sytuacji. Uwierz w sb a z czasem będzie coraz lepiej...

Gość gość
Staram się trzymać właśnie przyjechała po swoje rzeczy

Gość gość
Jest ktoś może w podobnej sytuacji?

Gość gość
Najgorsze że nie wiem czy jeszcze mogę się ludzi,mieć nadzieję...nie rozumiem go...podejrzewam że spotyka się z kimś, do wieczora siedzi na telefonie...chociaż dziś zaprzeczył..nie wiem czy nie chce mnie gorzej ranić czy naprawdę z nikim nie kręci...przyjechała po rzeczy to wyjechał wypachniony i ubrany lepiej niż zwykle

Gość gość
jateż kilka razy zostalm odrzuona ... zdarza się

Gość gość
I jak sobie z tym poradziłas? Najgorsze że moja córka kocha jego rodzinę jak swoją i jego matka jest jej ,,babcia,, i jak mam jej to teraz wytłumaczyć że jakiś czas babci nie zobaczy że nie będzie się mogła pojawić z dzieciakami które tam też mieszkają i że my już tam nie mieszkały ...kawał sku..na :(

Gość gość
chlopak chcial sie zabawic, ty na serio myslalas, żę mlodszy od ciebie gowniarz zainteresuje sie na powaznie panna z dzieckiem? chcial tylko zamoczyc bo takie panny z dzieckiem są latwe, i tyle.

Gość gość
Niestety muszę cię zmartwic ale do łatwych nie naleze nie ważne że mam dziecko...co z tego? Poza tym gdyby chciał tylko zamoczyc to nie wiązałoby się na pprawie 2 lata. Długo mnie przekonywał do siebie mój błąd że zaufalam ,tyle...

Gość gość
Facet jest niedojrzały i chyba sam nie wie czego chce byc moze jest też i inna kobieta ale dasz radę autorko,to tylko zły facet był

Gość gość
Tylko i aż ponieważ mieliśmy już jakieś plany ...

Gość gość
To co piszesz jest dla mnie niezrozumiałe, nie szanujesz siebie kobieto.

Gość gość
Napisz do mojej wrózki. Ona Ci na pewno pomoze i odpowie na nurtujące Cię pytania. Ja często korzystam z jej rad. Podaje Ci namiar na nią ; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Na jakiej podstawie sadzisz że się nie szanuje i co jest nie zrozumiałe dla ciebie?