Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka jest arabką. Oceńcie czy jest ładna

Polecane posty

Gość gość
W każdym dużym narodzie znajdzie się jakaś piękna kobieta, a nawet setki jak nie tysiące, także bez znaczenia czy to arabka czy nie.

Gość gość
Nie żebym popierał brudasów, ale mi się podobają Iranki - naprawdę sa ładne i nie pisze tego złośliwie, tylko szczerze http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2015/02/I-photographed-women-from-37-countries-to-show-that-beauty-is-everywhere6__880.jpg Ta dziewczyna ma na imię Shiraz i jest z Iranu. Nie jest żadną modelką, tylko zwykłą dziewczyną, jak dla mnie wyglada jak udoskonalona wersja Monici Bellucci

Gość gość
gość dziś Ty jesteś chyba pedałem, albo zazdrosną ropuchą z krótkimi włosami :o

Gość gość
takie emigrantki to mi pasują

Gość gość
loool ale faceci to j****i hipokryci :D

Gość gość
Niestety piękne kobiety są żonami szejków i innych tamtejszych bogaczy, a emigrują te przeciętne i brzydkie.

Gość gość
"takie emigrantki to mi pasują " Problem w tym, że 99% imigrantów z Afryki i Bliskiego Wchodu to młodzi mężczyźni. O kobietach zapomnij..

Gość gość
18:27 Powiem Ci szczerze, że ja byłem w Iranie i tam jest naprawdę bardzo dużo ładnych dziewczyn. A do Europy emigrują głownie ludzie z Afryki (Libii) a tam ładnych kobiet raczej nie ma :(

Gość gość
Ta arabka teraz jest ładna bo jest młoda ale po 30 zacznie brzydnąć podobnie jak niektóre białe kobiety.

Gość gość
gość dziś ona ma 32 lata (83 rocznik)

Gość gość
Arabska uroda jest niezwykla. One są bardzo kobiece i dbają o siebie. Jeździłem na Bliski Wschód, nawet znalem osobiscie pare kobiet. Mnie sie bardzo podobają, fizycznie i z charakteru.

Gość gość
Arabki generalnie są bardzo ładne. Taką mają urodę i genetykę. Super gęste czarne włosy, wyraziste rysy i zmysłowe kształty.