Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O KURWA W BIDOPOLANDZIE ludzie nadal machaja siekierami drzewo hahahahahha

Polecane posty

Gość gość

mnie stac na gaz odkrecam i mam cieplo bo pracuke w uk , a w polandeszu ludziki musza walic w pieniek na podworku hahahahahah :D :D

Gość gość
Hahaha juz ci mowilem hahahaha to niemozliwe ze pracujesz w UK bo cweli tu nie wpuszczaja buahaha glupek bingol glupi glupi glupi bingol cwel hahaha :D

Gość gość
nie widze tu bingol, tylko same gosc

Gość gość
hahaha cfelong wrocił z tyrki w magazynie w polaczkowie i ujada , twoja zlotowka jest gufno warta :D a moje funty x5 szambonurku magazynowy za 1300 peelenow :D

Gość gość
Bingol cwel błehehehe. Ty funty to na wikipedii widziales cwelu hahahahah :D

Gość gość
Cwelu nie znajacy angielskiego buahahah z czym do ludzi hahahaha przegryw je/bany hahaha bingol cwel hahahaha :D

Gość gość
nie widze tu bingol, tylko same gosc

Gość gość
Dobra, juz mi sie znudzilo nasladowanie tego muła bingola :D 🖐️

Gość gość
no prawda, jade pol roku temu prze bidopoland a tam de/bile machaja siekierami w pieniek jak za komuny :D jak ktos sie uczyl to stac go na gaz odkreca i ma komfort, a tumany siedzace w pl musza machac siekierka jak za krola cwieczka :D w uk nikt tego nie robi :D

Gość gość
Buahahah gaz o ku/rwa jaki luksus hahahah biedakowi juz nic nie pozostalo tylko udawanie innych bo wszyscy maja to co wypisuje w dooooopie hahaha bingol cwel :D

Gość gość
o prawda, jade pol roku temu prze bidopoland a tam de/bile machaja siekierami w pieniek jak za komuny :D jak ktos sie uczyl to stac go na gaz odkreca i ma komfort, a tumany siedzace w pl musza machac siekierka jak za krola cwieczka smiech.gif w uk nikt tego nie robi :D

Gość gośćmarlena
Jestem polka i tez wstydze sie za tych wieśniaków w PL

Gość gość
ja mam meza anglika i mamy piła mechniczną, jak przyjechalismy do polski i zobaczył ze ktos tu wali siekiera w dzrewo to zaczał sie smiac na cały przedział , w polsce to jestescie 100lat za murzynami taki dobrobyt macie heheh

Gość gość
wracać szybko do pl!!! po co siedziecie w tym chu/jowym uk? im was tu mniej tym lepiej buahahaha i zabierzcie ze sobą tego cwela spamującego bingola!!!

Gość gość
sam se wracaj do pl pało, mi tu dobrze w uk, nie ma tu pracodawców złodzieji kasa zawsze na czas a nie jak w waszym zakichanym polandeszu z opoznieniami , chcesz to se wracaj do tych rasistów nad wisłą hahahahaha :D

Gość gość
wy macie wracać polaczki je'bane fałszywe, chamskie, bezwstydne dzifki dla kilku pensów gotowe zabić... spier'dalać do PL natychmiast z mojego kochanego UK!!!

Gość gość
A w PL jest dobrobyt i za to kocham ten kraj!

Gość gość
tak jest, siedzieć w pl w dobrobycie , pod żadnym pozorem nie wyjeżdżać a ci co jeszcze "biede" klepią w UK SPIER'DALAĆ do PL!!natychmiast!!!!!

Gość gość
A w PL jest dobrobyt i za to kocham ten kraj! xxx kosztem zwyklych pracownikow, zeby miec na nowego suva i dom z basenem i wczasy 2x w roku to musicie dac pracownikowi ochłapy 1500zl, inaczej nigdy byscie tych chat nie postawili......ludzie sie juz przekonali o was zlodzieje i wyjezdzaja z PL dalej

Gość gość
W Uk macie gaz ?? Naprawdę ?? O jejku!! Idiota to pisał naprawdę.. Tobie się uczyć nie chciało dla tego do UK pojechales na zmywaku robić i nie mów, że zajmujesz wyższe stanowisko bo człowiek na poziomie nie wypisuje takich głupot.. W Polsce nie jest różowo, ale większość ludzi żyje na dość wysokim poziomie.. A ty?? Zbierasz te swoje funty na M3 w bloku :D

Gość gość
wy nawet gazu nie macie palancie bo musicie tymi siekierkami machać jak rumcajsy :D po prostu was nie stać pajace, cale zycie kradliscie w zakładzie pracy i taka wasza mentalnosc hahahah, gdyby was bylo stac to byscie nie machali i zajeli sie wnukami :D a zbieram to ja na domek a w M3 to ty bedziesz mieszkac w twojej wielkiej plycie co sie zwali za 10lat :D frajerze na kredycie hahahhahahah!!

Gość gość
gość dziś wy nawet gazu nie macie palancie bo musicie tymi siekierkami machać jak rumcajsy smiech.gif po prostu was nie stać pajace, cale zycie kradliscie w zakładzie pracy i taka wasza mentalnosc hahahah, gdyby was bylo stac to byscie nie machali i zajeli sie wnukami smiech.gif a zbieram to ja na domek a w M3 to ty bedziesz mieszkac w twojej wielkiej plycie co sie zwali za 10lat smiech.gif frajerze na kredycie hahahhahahah!! x Haha na domek zbierasz?? Ja już domek mam a w nim piękny kominek gazowy d***** :) wnuków nie mam jeszcze, 29 lat to nie wiek na wnuki. Tępy pajac ze zmywaka :D zadlaw się swoim jadem, nidy nie będziesz człowiekiem na poziomie nawet jak byś w willi zamieszkał! Jestem kobietą nieuku! :)

Gość gość
na kredyt to kazdy de/bil dzisiaj ma szmato :D chwalic sie tym faktem to sie mozesz u swoich bachorow jesli je masz......za gotówke sobie nigdy nie kupisz frAJERZYNO TEPA :D

Gość gość
Ja już domek mam a w nim piękny kominek gazowy d***** usmiech.gif wnuków nie mam jeszcze, 29 lat to nie wiek na wnuki xxxxx 29lat i ma domek :D na kredycie to nie twój tepa pało :D za 30lat jak splacisz to bedziesz miec szmato hahahahaha :d a od starych to sie nie liczy :D dojdz sama do czegos jak ja a nie szpanujesz ze od kogos dostałas i masz, komu sie chwalisz buahahahhaha

Gość gość
29lat i ma domek smiech.gif na kredycie to nie twój tepa pało smiech.gif za 30lat jak splacisz to bedziesz miec szmato hahahahaha :d a od starych to sie nie liczy smiech.gif dojdz sama do czegos jak ja a nie szpanujesz ze od kogos dostałas i masz, komu sie chwalisz buahahahhaha x Skąd ty możesz wiedzieć czy na kredyt durniu? Czego Ty się dorobiles, chyba odcisków na rękach od szorowania garow!! Haha...

Gość gość
Dno i 2 metry mułu... Pochwal się swoim stanowiskiem?? Wykształceniem.. Nie masz nic... Honoru, wykształcenia i inteligencji...

Gość gość
To LePsZe NiŻ fIlM

Gość gość
Bingol/prawik/zakała kafe zawsze znika na kilka godzin jak nie wie co powiedzieć.